Štýl

Vieme, čo bude trendy túto jeseň, pozrite sa na to s nami

"Móda nikdy nespí a vždy je o krok vpred. Inak tomu nie je ani teraz. A aby ste vedeli, aké kúsky budú in túto jeseň, pripravili sme vám tri top hity."

Diana Vaculová, 29. augusta 2014 12:00
New Yorker Foto: New Yorker


Dokonalý mestský štýl, to je to, čo zaplaví svet módy túto jeseň. Tento trend udal v predstihu známy newyorský Fashion Week, ktorý potvrdil, že retro je stále in. Ste zvedavé, ako by mal vyzerať váš šatník podľa módnych guru? Inšpirujte sa spolu s nami.

Káro a semiš


Ak chcete túto jeseň skutočne zažiariť, potom by vám v šatníku nemali chýbať kúsky, ktoré majú kárované prvky či napríklad semišové topánky. Nemusíte neveriacky krútiť hlavou, trendy jesene sa skutočne inšpirovali jemne gýčovými hitmi z päťdesiatych a osemdesiatych rokov. Nuž, móda sa stále vracia, len vždy v lepšom prevedení.
Kabát Marks and Spencer, topánky Reserved Foto: Marks and Spencer, Reserved

Móda, to nie je len oblečenie


A práve preto by ste si mali posvietiť i na to, aký mejkap počas jesene zvolíte. Tentoraz je veľmi trendy menej výrazné, jednoduché líčenie. Skúste preto počas jesene zabudnúť na rôzne výrazné očné tiene či tmavé rúže. Použite iba špirálu, bledunký lesk a líčka si zvýraznite tehlovými odtieňmi.

A čo vlasy?


Look ambicióznej, cieľavedomej a štýlovej ženy jesene však dopĺňa nielen mejkap, ale i účes. Na jeseň siahnite po športovom uzle. To je zaručený spôsob, ako si môžete podmaniť mestský štýl a stať sa jeho kráľovnou. Ďalším skvelým tipom je napodobnenie vizáže dredov. Vlasy nedbalo uhlaďte na temene hlavy, pramene oddeľte a skúste použiť matný sprej. Výsledok? Dokonalá napodobenina dredov a zároveň perfektný šik účes. No ak vám uzol či dredy nie sú celkom po vôli, potom máme pre vás ešte jeden tip. Štýlové klobúky. Samozrejme, budú sa niesť v mestskom štýle, a preto siahnite po tých semišových.
H&M Foto: H&M

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Chystáte sa na last minute? Inšpirujte sa plavkami zo svetových mól
Módna inšpirácia: Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete
Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!

Komentáre