Štýl

Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!

"Počasie vonku konečne pripomína leto, a tak by ste sa mali nahodiť do šiat. Ktoré sú tento rok in? Čítajte a dozviete sa viac!"

Diana Vaculová, 9. júna 2014 14:00
Karen Millen Foto: Karen Millen


Každá žena sa rada páči, či už sama sebe alebo okoliu. Túto sezónu určite zaujmete, ak sa oblečiete do šiat. Nielen, že sú pohodlné, ale aj letia. No a aké najviac? Tu je päť tipov! Inšpirujte sa spolu s nami.

Dlhé


Dlhé šaty sú tento rok mimoriadne trendy. Najmä, ak si zvolíte tie voľnejšie, ktoré len jemne odhaľujú vašu figúru. Nielen, že nechávajú dokonalý priestor fantázií, ale ak siahnete po tých správnych, budete vyzerať neskutočne sexi. Kto povedal, že šaty až po zem sa nosia len na červenom koberci?!
H&M Foto: H&M

Na party


Krátke, zaujímavé a šik. Presne také by mali byť šaty, v ktorých pôjdete na letné diskotéky pod holým nebom. Obujte si k nim sandále a očarte svojim dokonalým outfitom všetkých navôkol!
Rerserved Foto: Rerserved

Zažiarte


Tento rok, ako sme už avizovali, sa jednoducho nosia rôzne potlače. A preto by vo vašom šatníku nemali chýbať šaty so zaujímavým vzorom. Akým, to už nechávame na vás, no myslite na fakt, že čím výraznejšie, tým (najmä túto sezónu) lepšie.
F&F Foto: F&F

Elegantné


Mať v šatníku aspoň jedny elegantné čierne šaty je priam povinnosťou každej dámy. Nikdy neviete, čo sa môže stať a či nebudete potrebovať práve tento krivky tvarujúci odev. Nezabúdajte však na ich správnu dĺžku, ktorá by mala lemovať kolená, a tiež na to, že ramená by nemali zostať odhalené.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

K vode


Aj vy milujete chodenie k vode v pohodlných a ľahko sa vyzliekajúcich šatách? O to lepšie. Tento rok sa totiž nosia práve takéto. A ak majú zemité odtiene, tak ste to úplne vyhrali. Army štýl je totiž in!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Komentáre