Štýl

Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách

"Jedným z najpohodlnejších a najmódnejších kúskov leta sú jednoznačne krátke nohavice. No viete, ako ich máte nosiť? Tu sa dozviete viac."

Diana Vaculová, 23. júna 2014 14:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Mnoho žien považuje šortky za čisto športový typ oblečenia, ktorému sa priam vyhýbajú. My sme sa vám rozhodli zmeniť názor a ukázať, ako môžete aj v nich vyzerať elegantne a trendy. Aby ste to dosiahli, stačí vám len doladiť ich s tými správnymi doplnkami. Pozrite sa na našich päť tipov.

V kombinácií so šik topom


To je jedna z klasík, na ktorú by ste nemali zabúdať. Stačí, ak si vyberiete ten správny materiál a farbu šortiek. Potom ich už len doladíte tričkom v zaujímavej farbe a sandálmi s metalickým prvkom. Dosiahnete look vhodný aj na serióznejšie stretnutia.
F&F Foto: F&F

Rock - elegantný štýl


Vraj sa kožená bunda hodí len na koncerty? Omyl! Ak si ju vezmete k vhodným krátkym nohaviciam a pery si natriete výrazným červeným rúžom, budete vyzerať nielen elegantne, ale aj trendy.
H&M Foto: H&M

Rifľovina


Denim fičí. Výborne bude vyzerať napríklad formou košele s bielymi šortkami, kde bude pôsobiť ako práve ten jeden nevyhnutný výrazný prvok. Ak k tomu ešte pridáte čiernu kabelku a sandále, budete vyzerať neodolateľne.
Reserved Foto: Reserved

Krátky top a dlhé sako


Prečo nie? Trend cropped tričiek zladených so šortkami môžete nasledovať aj pri lookoch do kancelárie. Nemali by ste však zabúdať na sako, ktorý celému outfitu dodá to správne orechové - vkusné.
New Yorker Foto: New Yorker

Vyfarbite sa!


Dookola sa vám to snažíme pripomínať. Farby, vzory, potlače, zaujímavé strihy, to je to, čo túto sezónu letí. Nebojte sa siahnuť po farebných krátkych nohaviciach, ktoré doplníte jednoduchším tričkom či blúzkou. Zažiarite!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Komentáre