Štýl

Módna inšpirácia: Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete

"Na letné večery nie je nič lepšie, ako svetrík, ktorý vás zahreje a zároveň štýlovo doladí váš outfit. My prinášame šesticu, ktorú musíte vlastniť. Inšpirujte sa spolu s nami."

Diana Vaculová, 11. augusta 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Napriek tomu, že leto je charakteristické svojimi horúčavami, nie je tomu vždy tak. Počasie sa mení zo dňa na deň a vybrať si ráno vhodný look nie je až také ľahké. Preto by ste cez seba radšej vždy mali prehodiť trendy pulóver. Tu je šesť tipov, po ktorých siahnuť.

Inšpirujte sa námorníkmi


Pretože modrobiele prúžky skrátka nikdy nesklamú. Okrem toho dodajú vášmu outfitu ležérnejší look, takže budete vhodne oblečené tak na večeru s priateľmi, ako aj na prechádzku po meste.
H&M Foto: H&M

Potlače


Každému sa páči niečo iné, no potlače túto sezónu hýbu svetom. Preto by ste mali po nejakých určite siahnuť. Či už to bude hravá farebná potlač alebo čiernobiela klasika, to nechávame na vás.
F&F Foto: F&F

Vyjadrite svoje myšlienky


Vďaka rôznym nápisom, ktoré sú teraz v ponuke, môžete dokonale vyjadriť svoje myšlienky. Dajte si však pozor, po čom siahnete, aby ste náhodou o sebe neprezradili viac, než by ste chceli. Popísané svetríky sa hodia najmä k šortkám. Vyskúšajte túto kombináciu a neoľutujete.
New Yorker Foto: New Yorker

V jednoduchosti je krása


Aj preto by ste určite mali vlastniť aspoň jeden jednofarebný svetrík. Nielen, že ho potom môžete doladiť výstrednými doplnkami alebo kúskami v metalických odtieňoch, ale bude sa zároveň hodiť ku všetkému.
Jennyfer Foto: Jennyfer

S pleteným nič nepokazíte


A zároveň si ho určite zamilujete. Tento romanticky pôsobiaci pulóvrik si môžete cez seba prehodiť najmä vtedy, ak budete mať na sebe šaty. K ním si zas obujte sandále a váš dokonalý look princeznej bude na svete.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Cropped sveter


To, že sú cropped topy trendy, vám už pripomínať nemusíme. No vedeli ste, že šik sú aj cropped svetríky? Nie? Tak teraz to už viete. Ideálne vyzerajú najmä so sukňou s vysokým pásom. Keď tento outfit vyskúšate, obľúbite si ho.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

Komentáre