Štýl

Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

"Snáď všetci okúsia v lete niečo z open air akcií. Otázne však ostáva, ako sa na fest správne obliecť. Váhate? Inšpirujte sa týmito troma tipmi."

Diana Vaculová, 30. júna 2014 14:00
F&F Foto: F&F


Kto z vás v lete neabsolvuje aspoň jeden festival? Či už menší alebo väčší, je nutné byť správne nahodený. Nielen, že by vám malo byť pohodlne, no ak chcete patriť k šik dámam, mali by ste byť in aj na takýchto akciách. Ako na to? To vám už prezradíme my.

Pohodlný a trendy overal


Overalom nikdy nič nepokazíte. Nielen, že je vhodný na nóbl akcie či do mesta, no pokojne si ho môžete dať aj na festival. Stačí, ak siahnete po správnom materiáli a potlači. V tomto prípade sú in najmä geometrické tvary. Celý outfit doplňte klobúkom a budete vyzerať šik.
Reserved Foto: Reserved

Klasika


Medzi základné letné kúsky patrí jednoznačne biely top a rifľové krátke nohavice. Ak sa vám takýto look zdá príliš obyčajný či nezaujímavý, dajte si k nemu ako doplnok plátennú tašku, do ktorej zmestíte všetky nevyhnutné pomôcky na prežitie.
New Yorker Foto: New Yorker

Správne doplnky a vzory


Kombinácia drobného kvetinového vzoru na tričkách či sukniach je to, čo vám v lete na festivaloch určite nesmie chýbať. Trendy sú aj oldschool čelenky, ktoré so zvlnenými vlasmi vytvoria perfektný look. Pokojne však môžete siahnuť aj po romantických čipkách.
H&M Foto: H&M

Komentáre