Štýl

Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov

"Už dávno neplatí, že jedine mini môže byť sexi. Okúzliť môžete aj v maxi veciach, stačí vedieť, po ktorých siahnuť. Inšpirujte sa spolu s nami."

Diana Vaculová, 7. júla 2014 14:00
New Yorker Foto: New Yorker


Vyhoďte si z hlavy, že maxi oblečenie nosia len ženy plnších kriviek ako prostriedok zakrytia miernych nedostatkov. Práve naopak. Maxi kúsky sú hitom tejto sezóny a pokojne ich môžu nosiť aj ženy štíhle ako prútik. I keď sa v lete väčšina dám rada odhaľuje, tentoraz je sexi nechať priestor fantázii a siahnuť napríklad po maxi šatách. A ktoré sú najviac šik? To vám už prezradíme my.

Maxi sukne


Sú hitom tohto leta. Nebojte sa do nich investovať, pretože je viac než pravdepodobné, že budú in i o rok. Zakúpte si vzdušné, z kvalitných materiálov, najlepšie so zaujímavým geometrickým, kvetinovým či zvieracím vzorom. Budete sexi. A ak disponujete väčším pozadím, vsaďte na jednoduchosť a k obyčajnej čiernej maxi sukni si dajte výrazný top.
H&M Foto: H&M

Šaty až po zem


Pri maxi šatách platí v podstate takmer to isté, čo pri sukniach. Skvele vyzerajú najmä tie užšie, doladené tenkým opaskom. Jediný problém by však mohol nastať, ak ste ženou nižšej postavy. Dizajnéri sa vo všeobecnosti zhodujú na tom, že maxi šaty sa hodia skôr vysokým dámam. Ak sa však nebojíte zariskovať a neprekáža vám, že budete vyzerať opticky nižšie, neváhajte a oblečte sa do nich.
Reserved Foto: Reserved

Maxi vršok


Ak nosíte bežne číslo S, kúpte si L, ak M siahnite po XL, jednoducho, inšpirujte sa trendy pánskym štýlom. K tričku si dajte skiny džínsy a všetci navôkol budú žasnúť nad tým, ako skvelo vyzeráte.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Look dolaďte sandálmi


Čo iné môže dokonale doladiť letný outfit, než príťažlivé sandále? Výbornou voľbou sú etno vzory, kvetinový štýl a volániky. Takisto je veľmi trendy, ak sú na topánkach aplikované zlaté či strieborné prvky. No a nesmieme zabúdať ani na čiernu klasiku. Našťastie, nákupné centrá sa priam hemžia rôznymi druhmi a typmi sandál, takže vyberať si určite budete mať z čoho.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Oblečte sa na letný festival
Módna inšpirácia: Trend menom kraťasy
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne, bez opätkov
Módna inšpirácia: Kombinujeme s bielymi nohavicami

Komentáre