Štýl

Módna inšpirácia: Päťkrát iná v bielych nohaviciach

"O bielej sa tento rok hovorí, že je novou čiernou. Aj preto sme sa vám rozhodli priniesť päť tipov na to, ako vyzerať v jedných bielych rifliach stále inak!"

Diana Vaculová, 2. júna 2014 14:00
Nohavice Marks and Spencer, ostatné Reserved Foto: Marks and Spencer, Reserved


Nohavice sú neodmysliteľnou súčasťou našich outfitov. No nie všetky máme na každý deň iné. To však už viac nebude problém. My vám totiž prinášame päť tipov, ako môžu i jedny a tie isté, so správnymi doplnkami, vyzerať úplne inak a zároveň trendy. Inšpirujte sa spolu s nami!

Tón v tóne


Ak chcete vykúzliť elegantný look, siahnite po bielych nohaviciach. Doplňte ich košeľou a svetríkom v rovnakej – bielej farbe a váš outfit bude nie len zaujímavý, ale aj šik. Vôbec sa nebojte toho, že by ste sa stratili v dave. V takejto bielej kombinácií budete priam svietiť.
Marks and SpencerBez popisu Foto: Marks and Spencer

Na bežné dni


Casual štýl vykúzlite, ak si k bielym rifliam vezmete tenisky a oversized tričko či svetrík. Tentoraz však zvoľte farebný vŕšok. Takáto vymódená potom môžete ísť na kávu s priateľmi či večer do kina.
Nohavice Marks and Spencer, ostatné H&M Foto: Marks and Spencer,H&M

Army štýl


Tak ako je túto sezónu in biela, mali by mať čestné miesto vo vašom šatníku aj kúsky v štýle Army. Zelené, hnedé, zemité tóny, to je to, čo potrebujete. Takýto styling môžete doplniť koženým opaskom a vysokými topánkami. Doplnky môžete buď úplne vynechať, alebo vsaďte iba na tie jednoduchšie.
Nohavice Marks and Spencer, ostatné Reserved Foto: Marks and Spencer, Reserved

Kvetiny


Nežný romantický look dosiahnete vtedy, ak biele nohavice doladíte blúzkou s kvetinovou potlačou. K tomu si obujte opätky, na oči si dajte retro okuliare a celý outfit môžete doladiť napríklad rifľovou bundičkou.
Nohavice Marks and Spencer, ostatné F&F Foto: Marks and Spencer, F&F

Vzory, vzory a ešte raz vzory


Túto sezónu jednoducho fičia. Mohli vás o tom presvedčiť známe tváre, ktoré sa v nich neustále premávajú, ale aj naše rady. No a teraz vám prinášame ďalší tip, ako sa popasovať so vzormi. Vzorový svetrík a biele rifle, to je look, vďaka ktorému zažiarite!
Nohavice Marks and Spencer, ostatné Jennyfer Foto: Marks and Spencer, Jennyfer

Komentáre