Štýl

Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite

"Leto je v plnom prúde a mnohé z vás sa rozhodli odísť niekam za hranice. Máte však v kufri všetko potrebné na to, aby ste boli kráľovnou každého rezortu? Začítajte sa a zistíte viac."

Diana Vaculová, 14. júla 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Napriek tomu, že každá žena určite sama najlepšie vie, čo jej v kufri nesmie chýbať, možno na niečo zabúdate. Okrem uterákov, plaviek či opaľovacích krémov totiž ešte potrebujete týchto päť kúskov, vďaka ktorým zažiarite na každej pláži. Inšpirujte sa spolu s nami.

Pohodlné a šik


Presne také sandále by ste si mali zbaliť. Siahnite najmä po extravagantných, výrazne zdobených, inšpirovaných barokom. Tie túto sezónu skutočne letia. O tom vás určite presvedčia aj známi módni návrhári, ktorí na nohy modeliek obúvajú práve takéto šik topánky.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Na výlety


Aj keď celodenné povaľovanie sa na pláži je to, čo mnoho turistov od dovolenky očakáva, predpokladáme, že z danej krajiny chcete aj čo to vidieť a spoznať. Práve preto by ste mali mať po ruke trendy batoh. Či siahnete po výraznejšom alebo po klasike, to necháme na vás.
New Yorker Foto: New Yorker

Vzdušné a trendy


Také by mali byť topy vo vašom kufri. Nebojte sa trošku zaexperimentovať a pokojne siahnite aj po priesvitnej čipke. Na dovolenke si to môžete bez výčitiek dovoliť. Tričko dolaďte šik šortkami a sandálmi. Zažiarite!
F&F Foto: F&F

Dlhá sukňa


Vzorová, jednofarebná, s čipkou či asymetrická? Na tom vôbec nezáleží. Dôležité je, aby ste sa v nej cítili dobre. Na základe toho sa môžete rozhodnúť, či chcete dĺžku po kolená alebo či sa lepšie cítite v maxi. No nech si zvolíte akúkoľvek, máte istotu, že toto leto v nej budete určite in.
H&M Foto: H&M

Romantika v šatách


Na prechádzku po pláži či na večeru s priateľmi. Áno, šaty sú jednoducho nevyhnutným obsahom každej ženskej batožiny. Nielen, že sa v nich budete cítiť pohodlne, sú aj vzdušné, takže vám v nich ani nebude horúco. Najlepšie urobíte, ak siahnete po tých mini. Trendy sú jednofarebné, no nič nepokazíte ani pastelovými.
Reserved Foto: Reserved

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

Komentáre