Štýl

Oblečte sa ako hviezdy. Tu je päť tipov

"Svet módy by bez návrhárov neexistoval. Bez stylistov, by zas neexistovali pekné outfity na hviezdach. Prinášame vám päť tipov, v ktorých určite zažiarite!"

Diana Vaculová, 3. novembra 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Vonku je čoraz väčšia zima. Tomu by ste mali prispôsobiť aj váš vzhľad. Dúfame, že vaše trenčkoty ste už odložili do skríň a teraz sa pýšite šik kabátmi. Zistite s nami viac o módnych hitoch na túto zimu.

Rock fičí


Aj vy ste si všimli v nákupných centrách zvýšený počet tričiek, nohavíc, koženiek či topánok inšpirovaných rockovým štýlom? Nečudujte sa! Módni návrhári sú do nich paf a celebrity samozrejme tiež. Tieto kúsky sú skrátka šik a vášmu looku dodajú šmrnc. Viete, ktorý z tých všetkých by vám nemal chýbať? Predsa členkové topánky inšpirované práve rockom.
Jennyfer Foto: Jennyfer


Štýlová pokrývka hlavy


Čapice, to je jedna éra. Taká, ktorá sa nosí už dlho. No klobúky, to je niečo, čím môžete zažiariť práve túto zimu. Okrem toho, že vás príjemne zohrejú, budete pôsobiť elegantne a budete určite in. Skrátka, klobúky sa nosia. A je len a len na vás, či siahnete po extravagantnejších, alebo bude verné čiernej klasike.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Boyfriendy


Áno, denim je stále in. Aj bude, najmä v podobe boyfriend džínsov. S tým správnym blazerom, kabátom, členkovými topánkami si môžete jednoducho vyčarovať perfektný outfit. Stačí mať iba troška fantázie.
Karen Millen Foto: Karen Millen


Bez blazeru to nejde


Ako sme už vyššie spomenuli, práve vďaka nemu si môžete jednoducho vyčarovať trendy look. Blazer, to je to, čo vás zachráni v každej situácií. Chcete byť za dámu? Vsádzate na športovú eleganciu? Siahnite po čiernom, obyčajnom predĺženom saku a môžete si byť isté, že s ním nič nepokazíte. Práve naopak, vyhráte na plnej čiare.
F&F Foto: F&F


Niečo iné, niečo nové


Vzory, tie sú in. Šatky ešte viac. Čo tak to skombinovať do príjemnej podobizne svetríku, ktorý sa svojim spôsobom podobá na väčší šál prehodený cez vaše plecia? S týmto nápadom prišli dizajnéri tento raz a veruže trafili. Takýto, naoko voľný prvok, dodá vášmu looku presne to, čo potrebuje – štýl. Tým, že je výrazný a má zaujímavý strih sám o sebe, ho nie je nutné dopĺňať inými extravagantnými kúskami. Siahnite po čiernom tričku a rifliach, budete vyzerať skvele!
H&M Foto: H&M


ODPORÚČAME AJ:
Päť tipov, ako sa vyvarovať nevhodným topánkam
Desať kúskov, ktoré dvadsiatničke nesmú v šatníku chýbať
Päť beauty trendov, vďaka ktorým zažiarite
Tieto doplnky vám počas jesene nesmú chýbať
Chcete na prvom rande zapôsobiť? Potom sa vyhnite týmto kúskom

Komentáre