Štýl

Chcete na prvom rande zapôsobiť? Potom sa vyhnite týmto kúskom

"Rozmýšľate, čo by ste si mali obliecť na prvé rande? Škála ideálnych kúskov je obrovská, a preto je asi jednoduchšie zapamätať si to, čo patrí k absolútnym faux pas. Tu je päť tipov."

Diana Vaculová, 10. októbra 2014 6:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Každá žena chce vyzerať stále šik, no priznajme si, že pri príležitosti prvého rande chceme byť ešte o čosi krajšie. Občas však minieme cieľ a vykúzlime si nie práve najkrajšie outfity. Preto vám prinášame päť tipov na kúsky, ktorým by ste sa skutočne mali vyhnúť, ak chcete na vášho budúceho partnera zapôsobiť.

Panvicové šiltovky


Pokiaľ nejdete na koncert s majstrom v rape, vykašlite sa prosím vás na „swag“ a odhoďte bokom všetky šiltovky pôsobiace ako panvice. Nie, nie je to štýlové a nie, nedodáva vám to šmrnc. K dospelým slečnám, ani dámam v strednom veku sa to skrátka nehodí.
New Yorker Foto: New Yorker

Pyžamové nohavice


Teraz nemáme na mysli nohavice z pyžama, ale také nohavice, ktoré sa minimálne svojim strihom na ne podobajú. Áno, reč je o tých, čo majú klin niekde pri kolenách, sú celé voľné a pôsobia miestami ako rozťahané, vynosené pyžamo. S týmito u chlapov určite nezabodujete. Vsaďte radšej na šik slimky.
H&M Foto: H&M

Ponožky a sandále


Do sandál, balerín a celkovo do topánok, z ktorých vytŕča väčšia časť nohy, sa ponožky skutočne nenosia. Ani tie čierne. Niektoré ženy si myslia, že ak tmavé topánky doladia so zaujímavými ponožkami, najmä s tými, ktoré sú plné vzorov, vyčarujú si trendy look. Veď vzory sa nosia. Áno nosia, ale nie na ponožkách, to prenechajte vašim deťom.
F&F Foto: F&F

Športový úbor


Noste ho na doma, na behanie, do telocvične. Len si prosím vás nedávajte na vaše prvé rande rozťahané tepláky a športovú mikinu. Tejto skúške podrobte vášho partnera až po určitom čase vzťahu, na prvom rande chcete predsa vyzerať čo najlepšie a nie tak, akoby ste práve prišli z cvičenia.
Reserved Foto: Reserved

Tenisky verzus opätky


Tenisky sú dobrá voľba. Aj opätky. Len prosím vás nesiahajte po tých extra „moderných“ teniskách s opätkom. Áno, v obchodoch ich nájdete takmer všade, ale bohužiaľ, nejde o žiaden hit. Takže sa skrátka rozhodnite, či chcete u vášho budúceho partnera zažiariť eleganciou alebo vsadíte na casual štýl, hlavné je, aby ste sa cítili vo svojej koži.
Jennyfer Foto: Jennyfer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Na Slovensku odštartoval prvý oficiálny fashion week
Ako jedna štýlová jedna svadba pobláznila celý svet
Aké líčenie zvoliť do školy? Radí vizážista Tomáš Vida
Čiernobiela kombinácia je hitom: Privítajte jeseň v týchto farbách
Staronový trend alebo retro, vitaj späť

Komentáre