Život

Highlighty týždňa: Ako jedna svadba pobláznila svet

"Najväčší lámač ženských sŕdc je v chomúte. Najznámejší starý mládenec sa oženil. Aj takéto správy zasypali uplynulý týždeň svetové médiá, tie slovenské nevynímajúc."

Veronika Rosputinská, 6. októbra 2014 20:00
Americký herec George Clooney a jeho manželka britsko-libanonská právnička a obhajkyňa ľudských práv Amal Alamuddinová. Foto: TASR/AP Photo

Áno, svadba je veľká vec. Deň D, najšťastnejší deň v živote, najkrajšie spomienky na svete – aj takto zvyknú označovať obrad, v ktorom si zväčša zamilovaný pár povie to povestné „áno“. Každá svadba je svojím spôsobom výnimočná, pre každého je tá jeho tou jedinečnou. No sú aj svadby, ktoré sú zaujímavejšie ako tie ostatné.

Jedna taká sa konala pred niekoľkými dňami v nekorunovanom centre romantiky – talianskych Benátkach. To svoje slovko si pred pozvanými celebritnými hosťami povedali herec George Clooney, mimochodom označovaný za jedného z najväčších lámačov ženských sŕdc v Hollywoode, a exotická právnička Amal Alamuddinová, známa zas ako vytrvalá bojovníčka za ľudské práva.

Svadba bola vo veľkom štýle a je až neuveriteľné, ako pobláznila svetových novinárov. Na pár už od príchodu do mesta striehli novinári, cestou do hotela vodným taxíkom ich prenasledovala hotová flotila fotografov. Zaujímali ich nielen snúbenci, ale aj ich známi priatelia, ktorí dorazili na svadbu. Cindy Crawford s manželom, Matt Damon, Bill Murray, spevák Bono či Anna Wintour. A to zďaleka nie je všetko.



Najzaujímavejšie podľa viacerých médií bolo to, že neveste sa podarilo byť dokonale nenápadnou. Ani jednému z novinárov sa nepodarilo zachytiť Amal v svadobných šatách, snažila sa asi preto, lebo exkluzívne svadobné fotografie pár ponúkol prestížnym časopisom. Nuž, niektoré svadby sú „svadbovatejšie“ ako iné...

Nové hviezdne bábätko


Keď sme sa už dnes vydali do vôd svetového šoubiznisu, aj v nich pekne plávať ostaneme. Pozornosť sa zo ženáča Georga presunula po pár dňoch na jeho mladšieho kolegu, Ashtona Kutchera. Ten sa stal otcom, prvorodenú dcéru mu porodila herecká aj životná partnerka Mila Kunis. Dostala meno Wyatt Isabelle Kutcher. Blahoželáme rodičom a prajeme im veľa šťastia pri ich pláne vychovávať dcérku čo najviac mimo pozornosti zvedavých fotografov.

Niečo malé od nás


A aby sme dnešné highlighty zaklincovali niečím „domácim“, pekne sa pochválime. Náš „sesterský“ portál teraz.sk dostal novú tvár, po dlhých mesiacoch vymýšľania a navrhovania sa pred pár dňami predviedol v úplne novom šate. Ako sa vám páči nový dizajn teraz.sk? Privítali by ste aj zmeny u nás na Webmagazíne?

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Ben Affleck je zúfalý manžel
OBRAZOM: Ako sa bývalé kúpele premenili na party galériu
VIDEO: Neuveriteľné podmienky, v ktorých žijú deti
Aké líčenie zvoliť do školy? Radí vizážista Tomáš Vida
VIDEO: Z malého kulturistu je hviezda internetu

Komentáre