Život

OBRAZOM: Ako sa bývalé kúpele premenili na party galériu

"Hoci sú bratislavské kúpele Grössling situované v historickom centre mesta, akosi sa na nich zabudlo. Chátrali a celé roky sa nevyužívali. Že je to škoda, dokázali šikovní ľudia zo SPOTS."

Webmagazin.sk, 3. októbra 2014 9:00
Zábava v starých kúpeľoch Foto: D@K, Protisedi.cz


Niekedy sa krása zrodí z odpudivosti. Hoci, tá odpudivosť je iba zdanlivá, pretože v skutočnosti je to len krása poznamenaná zubom času. Dôkazom, že je to skutočne tak, sú napríklad bratislavské kúpele Grössling. Kedysi, bolo to už dávno, zažívali časy slávy a možno práve váš otec v ich bazéne dostal diplom za „dvadsaťpäťku“.

Ale ako to už býva, nie všetko prežije desaťročia. A to bol aj osud známych kúpeľov. Vytratil sa z nich smiech kúpajúcich sa detí, nahradil ho hrmot padajúcich stropov. Šikovní ľudia zo SPOTS sa ale rozhodli, že aspoň na chvíľku tomuto miestu opäť vdýchnu život. A tak pred pár týždňami kúpele ožili výstavou, hudbou a zábavou.

Začalo to Jäger Vibes Orchestrom s doprovodom disdžokeja, skončilo to live koncertom Vladimira 518 a LA4. Na stenách viseli práce mladých talentovaných grafikov a výtvarníkov Adama Križka a Juraja Karovič a hosťujúceho Vladimira 518.

Pozrite sa s nami, ako to tam vyzeralo.

Zábava v starých kúpeľoch Foto: D@K, Protisedi.cz



ĎALŠIE ČLÁNKY:


OBRAZOM: Ako sa bývalé kúpele premenili na party galériu
VIDEO: Neuveriteľné podmienky, v ktorých žijú deti
Aké líčenie zvoliť do školy? Radí vizážista Tomáš Vida
Ako jedna svadba pobláznila svet
VIDEO: Z malého kulturistu je hviezda internetu

Komentáre