Štýl

Čiernobiela kombinácia je hitom: Privítajte jeseň v týchto farbách

"Nič nevytvorí pekný look lepšie, ako šik top. Doplňte ho džínsami, sukňou či legínami a zažiarite. Tu je päť tipov."

Diana Vaculová, 8. októbra 2014 6:00
New Yorker Foto: New Yorker

Vitajte v časoch, keď ešte neboli farebné televízie a celá realita bola akási čiernobiela. Najnovšie totiž prichádzajú módni návrhári s trendom čiernobielych outfitov, a to najmä v podobe trendy tričiek. Pýtate sa, po akých by ste mali siahať? My vám s radosťou prezradíme viac.

Extravagancia


Aj obyčajná čierna a biela dokážu vyčarovať extravagantný look. Nebudete potrebovať žiadne flitre, ani iné ligotavé prvky. Stačí, ak vsadíte na puzdrovú sukňu a krátky top, ktorý povie všetko za vás.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Džínsy a top


Je to klasika, no zároveň bude táto kombinácia vždy in. Prečo? Po prvé, môžete takýto outfit nosiť takmer na každú príležitosť a po druhé, džínsy perfektne tvarujú vaše pozadie. Dajte si k nim čiernobiely top, ktorý je niekedy stokrát zaujímavejší než tie farebné, pôsobiace, ako by sa práve vykúpali v skicári.
Reserved Foto: Reserved

Vyjadri to tričkom


Tričko s nápisom je určite jedným z mnoha spôsobov ako vyjadriť to, čo si myslíme. Okrem toho si ním viete vyčarovať aj trendy look. Siahnite napríklad po šik rockerských čiernych rifliach a budete vyzerať skvelo. Ideálne je, ak je top trochu dlhší a vy si ho do nich môžete zastrčiť.
New Yorker Foto: New Yorker

Elegantná


Čierna a biela sú určite farbami elegancie. Stačí, ak si zvolíte elegantnú variantu čiernobieleho trička a doplníte ju napríklad o legíny (samozrejme také, v ktorých vám nebude presvitať celé pozadie). Potom si už len vyberiete vhodné topánky a kabelku a môžete sa vydať do ulíc.
F&F Foto: F&F

Vzory


Vzory dominovali celé leto a inak tomu nebude ani túto jeseň. Niekedy je však menej viac, a preto by ste možno mali siahnuť po čiernobielych vzoroch, ktoré sú in a v ktorých nebudete pôsobiť gýčovo. Doplňte ich napríklad o nohavice (či už rifľové alebo látkové) a o hviezdny look máte postarané. Siahnuť však môžete aj po sukniach, hlavne, ak si chcete vyčarovať kancelársky look.
H&M Foto: H&M

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Ako jedna štýlová jedna svadba pobláznila celý svet
Aké líčenie zvoliť do školy? Radí vizážista Tomáš Vida
OBRAZOM: Ako sa bývalé kúpele premenili na party galériu
Buďte šik a zaobstarajte si takúto bielizeň
Ben Affleck je zúfalý manžel

Komentáre