Štýl

Módna inšpirácia: Buďte šik a zaobstarajte si takúto bielizeň

"Chcete sa cítiť príťažlivo? Potom by ste určite mali vlastniť týchto päť typov spodnej bielizne! Čipka, satén či klasika, začítajte sa spolu s nami a zistite viac."

Diana Vaculová, 6. októbra 2014 14:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Mnohé ženy si nakupujú drahé oblečenie a zabúdajú na kvalitné spodné prádlo. Každý módny znalec by nám pritom dal zadobre, že je to práve bielizeň, do ktorej by sme mali investovať najviac. Vďaka nej sa počas celého dňa môžeme cítiť sexi, no najmä pohodlne. Preto sme si pre vás pripravili päť tipov na takú, ktorá sa bude nosiť túto sezónu. Inšpirujte sa!

Francúzsky šmrnc


Tak takéto nohavičky jednoducho musíte mať. Vďaka ich jedinečnému tvaru vás nebude nič tlačiť a ak si zvolíte kvalitný materiál, napríklad satén, budete mať o pohodlie postarané. Okrem toho vedia aj výborne vytvarovať váš zadok, čiže o dôvod viac vlastniť ich.
H&M Foto: H&M

Čipka


Ak chcete byť sexy, mali by ste vlastniť čipkované nohavičky! Odhaľujú toho síce viac, než by ste možno na prvý pohľad chceli, no sú neuveriteľne šik a práve čipka je jedným z obľúbených materiálov módnych návrhárov spodnej bielizne, nakoľko je prispôsobivá a dobre sa nosí. Nehovoriac o tom, že v takýchto nohavičkách si získate pozornosť každého chlapa, a i ten váš možno nebude taký unavený po celom dni v práci, keď sa mu v nich predvediete.
New Yorker Foto: New Yorker

Nezvyčajné strihy


Na prvý pohľad možno nezvyčajné, no má to svoje opodstatnenie. Takýto typ nohavičiek vytvaruje skvele vaše bruško, ktoré bude vyzerať opticky krajšie. V kombinácií s peknou korzetovou podprsenkou sú ideálne napríklad pod spoločenské šaty. Mať takúto bielizeň je jednoducho nevyhnutnosť.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Klasika


V obyčajných klasických nohavičkách sa tiež skrýva istý šmrnc. Jednoducho z módy nikdy nevyjdú, len treba obmieňať ich potlače, ktoré sú z roka na rok zaujímavejšie. V obchodoch ich nájdete mnoho, takže neváhajte a nakupujte.
F&F Foto: F&F

Zaujímavé vzory


Áno, ak chcete byť in a čipka či satén vám nie sú dvakrát po vôli, potom siahnite na zaujímavé vzory. Tie sa nosia na všetkých kúskoch oblečenia, takže s nimi skutočne nič nepokazíte ani na spodnej bielizni, práve naopak. Ozvláštnia vás a urobia vás určite výnimočnou.
Jennyfer Foto: Jennyfer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Jeseň v podaní Fera Mikloška bude plná sýtych farieb a lesku
Hitom tejto jesene je červená
Slovenská móda vycestovala, vo Viedni sa predstavili štyri značky
Topánková jeseň: Viete, čo na nohy?
Fashion LIVE! predstaví módne trendy v 29 kolekciách

Komentáre