Štýl

Módna inšpirácia: Hitom tejto jesene je červená

"Možno mnohé z vás nemajú potrebnú odvahu na nosenie červenej, no to je veľká škoda. Módni návrhári sa totiž zhodujú, že je to práve červená, v ktorej je každá žena sexi a šik."

Diana Vaculová, 22. septembra 2014 14:00
New Yorker Foto: New Yorker


Červená. Vášeň. Energia. Sebavedomie. Nespútanosť. Sexappeal. To sú prvé slová, ktoré táto farba evokuje v hlavách mužov. Jediné, v čom nesmiete prestreliť, je voľba jej správneho odtieňa. Každej žene sa totiž hodí iný. No i s tým vám vieme pomôcť. Inšpirujte sa spolu s nami.

Napriek tomu, že je červená obrovským hitom, mali by ste pri jej výbere myslieť na to, ktorá sa bude hodiť konkrétne vám. Ak patríte k ženám s hnedými alebo čiernymi vlasmi, s tmavou pokožkou a hnedými očami, siahnite po výraznej priam krikľavej červenej. Naopak, ak ste blondínka s modrými očami alebo i bruneta so zelenými alebo modrými očami, vyberte si radšej svetlejšiu červenú. No a tie z vás, ktoré majú ryšavé vlasy a bledú pleť, nech siahnu po takom odtieni, ktorý priam hraničí s oranžovým. Keď sa budete riadiť týmito tipmi, určite zažiarite.

Koktejlky, ktoré musíte mať


S koktejlkami v červenej farbe je to rovnaké, ako s tými v čiernom odtieni. Jednoducho ich musíte mať. Prečo? Sú sexi, sú šik a obliecť si ich môžete takmer na každú príležitosť. Skombinujte ich napríklad so sandálmi a s rifľovou bundou a vyčarujete si športovo-elegantný look hodný hviezd.
H&M Foto: H&M

Námornícky outfit


Modrobiele prúžky, kotvy a čo? No predsa červená! Či už v podobe nohavíc alebo krikľavého rúžu, ktorý vám dokonale zvýrazní vašu tvár. S námorníckym štýlom jednoducho nikdy nič nepokazíte! Ak náhodou nie ste fanúšičkou výraznej červenej, pokojne siahnite i po bordovej, tá je rovnako trendy.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Doplnok


Červená vyzerá skvele aj ako doplnok. Zakúpte si výrazný ruksak, kabelku, náhrdelník či hodinky v tomto odtieni a uvidíte, že o sexi outfit máte postarané. Hlavne to však neprežeňte, pretože potom by váš look mohol pôsobiť lacno až vulgárne. Riaďte sa jednoducho heslom, že menej je niekedy viac.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Päť outfitov ideálnych na dlhú cestu
Módna inšpirácia: Koža v lete – trend, ktorý si musíte osvojiť
Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite

Komentáre