Štýl

Módna inšpirácia: Päť outfitov ideálnych na dlhú cestu

"Napriek tomu, že leto sa u nás pravdepodobne končí, mnohí si práve teraz vyberajú svoj last minute. Pri všetkých tých vybavovačkách však netreba zabúdať ani na vhodný outfit na cestu. Tu je päť tipov."

Diana Vaculová, 1. septembra 2014 14:00
H&M Foto: H&M


Vysnívaná dovolenka za dverami, no niekoľko hodinová cesta autobusom, autom či lietadlom pred vami. Samozrejme, že je najdôležitejšie vaše pohodlie. No na štýl sa tiež nesmie zabúdať. Preto sme sa inšpirovali niekoľkými známymi osobnosťami, ktoré dokázali zladiť šmrnc s absolútnym komfortom. Pozrite sa na to spolu s nami.

Vsaďte na šaty


Čo môže byť pohodlnejšie ako letné voľné šaty? Asi nič. Najmä na cestovanie do autobusu či do lietadla je to snáď to najlepšie, po čom môžete siahnuť. Dolaďte ich balerínami, šik kabelkou cez plece a vyčarujete si neodolateľný outfit. Hor sa na dovolenku!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Elegantná i na cestách


Ak patríte k dámam, ktoré sa obliekajú romanticky a šaty či sukne sú na ich dennom poriadku, potom by ste možno mali siahnuť po sukni. Najmä krátke áčkové plisované sukne sú v tomto období obrovským hitom. V kombinácií s úzkym topom, ktorý do nej zapravíte, budete vyzerať fantasticky.
Reserved Foto: Reserved

Hlavne pohodlne


Komfort by mal byť pri cestovaní tým najpodstatnejším. No a čo môže byť pohodlnejšie ako legíny? Snáď len halenka a baleríny, ktorými ich doladíte. Takto nastrojené bez problémov absolvujete aj náročnejšiu cestu.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Športový look


Džínsy, tenisky, top a trendy svetrík. To je tiež jedna zo skvelých alternatív. Ideálny športový look, v ktorom sa budete cítiť dobre a vyzerať ešte lepšie. Vhodný je najmä pre tie dámy, ktoré sa cítia lepšie v casual štýle.
H&M Foto: H&M

Pre milovníčky opätkov


Tie ženy, ktoré sa nevedia vzdať opätkov ani počas dlhých ciest alebo tie, ktorým sa opätky dokonca zdajú pohodlnejšou alternatívou ako nízke topánky, by mali siahnuť po šik členkovej obuvi. Dolaďte ich koženými legínami, sexi blúzkou a vyniknete dokonca i na cestách!
New Yorker Foto: New Yorker

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Koža v lete – trend, ktorý si musíte osvojiť
Módna inšpirácia: Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete
Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy

Komentáre