Štýl

Módna inšpirácia: Koža v lete – trend, ktorý si musíte osvojiť

"Mnohé ženy si spájajú kožu s mužmi na motorkách a s rockom. Tí však nie sú jediní, ktorí by si mali osvojiť jej trendy kúsky. Vyskúšajte to i vy, tu je päť tipov, ako s kožou na trh aj v lete."

Diana Vaculová, 25. augusta 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Aj vám sa pri predstave nosenia kože v lete zdvíha obočie a na tvári vytvára nechápavý pohľad? Nuž, koža je hitom. Samozrejme, chápeme, že sa v lete nebudete pariť pod sexi koženkou, no sú kúsky, ktoré môžete nosiť aj pri 25 stupňoch. Inšpirujte sa spolu s nami a vyskúšajte sexi kožený look.

Doplnky


Čo vám nesmie jednoznačne chýbať, sú kožené doplnky. Reč je napríklad o opasku či kabelke. Napriek tomu, že pri vysokých teplotách radšej siahame po plátenných, prútených či slamených kabelkách, do práce je určite vždy najlepšou voľbou práve tá kožená.

V lete by ste však mali siahať po extravagantnejších prevedeniach a jednoducho odložiť nabok čiernu klasiku. Siahnite napríklad po béžovej alebo po pastelovom odtieni. Rovnako tak urobte aj pri výbere opasku. Takýto kvalitný doplnok okrem iného aj skvele ladí s oblečením, čiže o šik outfit budete mať postarané.
Parfois Foto: Parfois

Sukňa verzus šortky


Prečo nie? Na dovolenke by vám v kufri určite nemali chýbať. Keď ich na večernú party doladíte s bielou košeľou alebo s tričkom s koženými rukávmi, určite zažiarite. Nezabudnite na nejaké zlaté doplnky a štýlové sandále, vyčarujete si tak look diskotékovej kráľovnej.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Kožený krivák


Napriek tomu, že je august, večery sú stále chladnejšie. Aj preto sa vám jeden určite zíde. Ak nevlastníte kožený, koženkový je rovnako sexi. Takže, na cestu lietadlom alebo pri večernej prechádzke, ho určite vytiahnite. Perfektne vás zahreje a ešte aj budete vyzerať ako hviezda.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Topánky


Keď sa píše o móde, jednoducho nejde nespomenúť topánky. Tentoraz je reč o tých kožených a zároveň letných. Sandále, baleríny či šľapky na vyššej alebo i nižšej podrážke. Voľba je len a len na vás, tak či onak máte istotu, že nič nepokazíte, práve naopak.
F&F Foto: F&F

Ó šaty


Teraz však nie je reč o tých, ktoré sú ušité z jahodovej peny. Kožené šaty, napriek tomu, že to znie ako kostým pre dominu, by mala vlastniť každá žena. Vďaka svetovým módnym návrhárom sa totiž stali módnym trendom. O tom vedia aj známe celebrity, ktoré sa napriek vysokým teplotám obliekajú práve do nich. A ako vedia vydržať v dvoch kožiach? Jednoducho. Siahajú po perforovaných alebo po mini šatách bez rukávov. Choďte v ich šľapajach.
H&M Foto: H&M

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Šesť letných pulóvrov, ktoré si zamilujete
Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!

Komentáre