Štýl

Päť beauty trendov, vďaka ktorým zažiarite

"Prichádza zima a s ňou aj nové trendy. Netočí sa však všetko okolo oblečenia, preto sme si posvietili na hity v oblasti vašej krásy. Inšpirujte sa!"

Diana Vaculová, 29. októbra 2014 8:00
Bez popisu Foto: TASR/AP


Mnohé ženy nosia každý deň ten istý mejkap, rovnaký účes a ani ich nenapadne uvažovať nad nejakou zmenou. Občas je však fajn vyjsť zo zaužívaných koľají a vyskúšať aj niečo nové. Prinášame päť tipov, vďaka ktorým budete teraz ešte krajšie, než kedykoľvek predtým.

Nezabudnite na trblietky


Ak chcete vzbudiť v zime dojem ľadovej kráľovnej, vyskúšajte odtiene žiarivej sivej. Najlepšie, ak táto strieborná farba obsahuje aj drobné trblietky. Vaše oči budú vďaka nim priam žiariť. Samozrejme, toto líčenie sa skôr hodí na večernú vychádzku.

Kaki je in


Vyberte si kaki odtiene zelenej, najlepšie v kombinácií so zemitou hnedou. Takýto mejkap si môžete pokojne dať aj do práce. Tieto zemité odtiene perfektne zvýraznia vaše oči, no zároveň nepútajú až takú pozornosť, ako napríklad žiarivá strieborná. Budete mať štýlové, no zároveň primerané líčenie.

Vrkoče a drdoly


Zabudnite na obyčajné fádne rozpustené vlasy. Vyskúšajte drdoly, na ktoré viete zohnať v bižutériách, ale aj v obchodoch s oblečením, perfektné pomôcky. Ak vám nie sú drdoly po chuti, chápeme to. Nie každá žena sa s nimi vie stotožniť a je pravda, že nie každej pristanú. Potom však prichádzajú vrkoče. Tie sú in nabok, okolo hlavy, zapletané, aj takzvané konské. Stačí sa nájsť v jednom a váš imidž prejde skvelou premenou.

Keď rúž, tak hnedý


Výrazné rúže sú v kurze stále, najmä v kombinácií s menej výrazným líčením očí. Tento raz to vyhrala hnedá farba, tá túto sezónu fičí.
Hnedý rúž je fajn. Foto: TASR/AP
Pozor, pristane najmä brunetkám s tmavšou pleťou. Pre blondínky je stále vhodnejšou voľbou krikľavo červená, s tou proste nepokazíte nič. S hnedou je lepšie zažiariť vo forme večerného líčenia. Vtedy nemusíte šetriť ani s leskami, ktoré majú množstvo trblietok.

Zmeňte cestu


Nie, nemáme namysli tú životnú. Teraz stačí, ak si zmeníte cestičku vo vašej hrive. Ako? Predsa na stranu. Najlepšie, ak ju skombinujete s uhladenými vlasmi, ktoré budú pôsobiť vďaka cestičke elegantne. Parádny účes si môžete vytvoriť aj tak, že si necháte vašu hrivu "divokú", vlnitú, priam roztrapatenú. Samozrejme, s cestičkou na jeden bok.

ODPORÚČAME AJ:
Desať kúskov, ktoré dvadsiatničke nesmú v šatníku chýbať
Nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi z FASHION LIVE!
Módna inšpirácia: Päť tipov na kabáty podľa vašej chuti
Tieto doplnky vám počas jesene nesmú chýbať

Komentáre