Štýl

Desať kúskov, ktoré dvadsiatničke nesmú v šatníku chýbať

"Máte niečo po dvadsiatke, zaujímate sa o módu, no skutočne neviete čo na seba? Nevadí, my vám prinášame desať tipov, vďaka ktorým budete sexi. Inšpirujte sa!"

Diana Vaculová, 27. októbra 2014 14:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Množstvo "handier", no žiadne vhodné. Klasická dilema snáď všetkých žien. Asi ešte o trochu viac sa ňou zaoberajú dvadsiatky. Preto sme sa rozhodli priniesť desať tipov, ako si môžete ozvláštniť váš šatník a stáť sa módnym guru.

Tenisky v znamení jednoduchosti


To, že v jednoduchosti je krása stále platí. Preto by vám vo vašom šatníku nemali chýbať obyčajné plátenné tenisky. Pri ich výbere si však dajte pozor na to, aby spĺňali tieto tri atribúty: všestrannosť, pohodlie a jednoduchosť. Tak ich budete môcť nosiť k džínsom, aj ku sukni.
Jennyfer Foto: Jennyfer


Elegantná klasika


Reč je o čiernych obtiahnutých šatách. Že ešte také nemáte? Chyba! Ako 20-ročné máte asi tú najlepšiu postavu, akú kedy mať budete, a preto niet lepšieho času na nosenie týchto sexi šatočiek, než práve teraz. In sú najmä hrubé ramienka.
Karen Millen Foto: Karen Millen


Šmrnc v maxi sukni


Krútite hlavou nad nápadom s maxi sukňou? Vraj je už na to príliš zima a vy nechcete primrznúť? Nebojte sa, maxi sukňa sa dá nosiť aj na jeseň. Stačí, ak ju doladíte s košeľou či tenkým svetríkom a trendy look je na svete.
H&M Foto: H&M


Džínsy, čo sadnú ako uliate


Boyfriend rifle momentálne dosť fičia, no niet nad klasické skiny, vďaka ktorým vynikne dokonale vaše pozadie. Okrem toho, skiny džínsy sa aj lepšie kombinujú. Môžete ich zladiť tak ako s košeľou, tak aj s obyčajným tričkom či pulóvrom. Voľba je len a len na vás.
New Yorker Foto: New Yorker


Minišaty a minisukne


Tak toto je skutočne kúsok, ktorý by vám nemal v šatníku chýbať, najmä ak patríte k vysokým a štíhlejším ženám. Vtedy môžete zvoliť aj rôzne asymetrické tvary a vzory. V opačnom prípade radšej zvoľte rovnejší strih v jednej farbe.
F&F Foto: F&F


Štýlový kabát


O tom, aké kabáty budú tento rok v kurze sme už na Webmagazíne písali. Teraz len podčiarkujeme fakt, že štýlový kabát by vám, ako dvadsiatničke, určite nemal chýbať. Ľahko sa doladí a napriek svojmu mladému veku budete pôsobiť ako dáma.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Doplnok, ktorý vám nesmie chýbať


Tento rok sú to určite výrazné šály. Tak ako zimné, tak i jesenné, či jarné. Nebojte sa vybrať si mohutné v atypických odtieňoch. Nielen, že ozvláštnia váš outfit, ale vás aj príjemne zahrejú.
Reserved Foto: Reserved


Trendy kabelka


Predpokladáme, že ich v šatníku máte niekoľko, no je to práve tá bláznivá, vzorová, farebná, ktorú by ste mali vlastniť. Dajte si však pozor, aby ste pri jej výbere neprestrelili a nekúpili si gýč.
Desigual Foto: Desigual


Jednofarebné tričko


V jednoduchosti je krása. To sa potvrdzuje aj pri jednofarebnom obyčajnom tričku, ktoré by ste určite mali vlastniť. Keď už pre nič iné, tak z toho dôvodu, že sa ľahko kombinuje a hodí sa pod každý svetrík. No a okrem iného, je aj maximálne trendy.
H&M Foto: H&M


Zažiarte


Toto obdobie je obdobím výrazných doplnkov, a tak sa nebojte vyjašiť pri ich výbere. Zlaté, strieborné, korálkové, látkové, mohutné, ale i tie menšie. Všetky majú niečo do seba, stačí si vybrať také, ktoré sa čo najviac hodia k vašej osobnosti.
Parfois Foto: Parfois


ODPORÚČAME AJ:
Viete si predstaviť muža v nylonkách? Kedysi to bolo bežné
Nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi z FASHION LIVE!
Tieto doplnky vám počas jesene nesmú chýbať
Módna inšpirácia: Päť farieb, ktoré na nás chlapi milujú

Komentáre