Štýl

Tieto doplnky vám počas jesene nesmú chýbať

"Doplnok dodáva vášmu looku ten pravý šmrnc. Je to časť outfitu, bez ktorej by ste ani nemali ísť von. Skrátka niečo, čo vám nesmie chýbať. A to najmä túto jeseň. Tu je šesť tipov!"

TASR, 17. októbra 2014 12:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


Aj vás už omrzeli tradičné jednoduché náušnice, čierne nevýrazné kabelky či nudné šály? Táto jeseň je o výrazných trendy doplnkoch, ktoré vás budú dokonale zdobiť. Po akých by ste mali siahať? To vám prezradíme nižšie. Inšpirujte sa spolu s nami a „ovešajte“ sa tými najviac in kúskami!

Ozdoba krku


Keď chcete váš look ozvláštniť, doplňte ho o šik kúsok v podobe šperku. Aké sa túto sezónu nosia? Výrazné náhrdelníky zdobené zaujímavými korálkami, ale aj látkami či inými ozdobami. Je to len na vás, po ktorom siahnete. Každý z nich má niečo do seba!
Parfois Foto: Parfois

Kožušiny nie je nikdy dosť


Kožušinka túto jeseň tak trochu nahradí klasické šály. Ak si teda chcete váš krk zohriať inak než tradičnými šatkami, siahnite určite po nej. Nielenže doplní váš outfit o eleganciu, ale ak si ju zvolíte v nejakom jednoduchom prevedení, bude sa dať i ľahko doladiť. My sme fanúšikmi čiernej, hnedej a bielej!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Vymeňte kabelku za vak


Myslíte, že vaky sú len pre školákov? Omyl! Módni návrhári prišli so šik elegantnými vakmi, ktoré môžu vašu nezaujímavú kabelku nielen dokonale nahradiť, ale ktoré sú zároveň o dosť pohodlnejšie. Vyskúšajte tento hit!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Nezabúdajte ani na vašu hrivu


Spony, brošne, rôzne ozdobné čelenky. To všetko môže vaše vlasy a celkový dojem z vášho účesu ozvláštniť a zároveň dokonale vylepšiť. Teraz milé dámy dávajte pozor. Sú to práve kovové korunky, ktoré budú túto sezónu obrovským plesovým hitom. Ak ich doladíte jednoduchým účesom, aby perfektne vynikli, máte o dokonalý outfit postarané!
H&M Foto: H&M

Náušnice


Výrazné, visiace, plné kamienkov. Presne také sa túto sezónu nosia! Ale pozor, experti prichádzajú s myšlienkou, že by ste na denné svetlo mali vytiahnuť i také, ktoré ste predtým nosili iba ak do divadla či na plesy. A ešte jeden háčik, vždy si dajte na ucho iba jednu. Zvláštne? Možno. No ak si na druhú stranu, kde náušnica bude chýbať prehodíte vlasy, vyčarujete si look hviezdy.
F&F Foto: F&F

A čo na nohy?


Toť otázka. Odpoveď je však jednoduchá. Predsa členkové topánky! No a aké sa teda nosia? Najviac in sú tento raz dva druhy. Klasické čierne s tenším opätkom, ktoré sa perfektne hodia do práce, a potom drsné priam mužské v rôznych odtieňoch, ktoré dodajú vášmu looku šmrnc. Ktoré budú vašou voľbou?
Reserved Foto: Reserved


ODPORÚČAME AJ:
Módna inšpirácia: Päť farieb, ktoré na nás chlapi milujú
Chcete na prvom rande zapôsobiť? Potom sa vyhnite týmto kúskom
Čiernobiela kombinácia je hitom: Privítajte jeseň v týchto farbách

Komentáre