Štýl

Módna inšpirácia: Päť farieb, ktoré na nás chlapi milujú

"Takmer každá žena má nejakú farbu, ktorú nosí radšej, než tie ostatné. Chcete však vedieť, v ktorých odtieňoch vyzeráme najviac sexi v očiach mužov? Inšpirujte sa spolu s nami."

Diana Vaculová, 13. októbra 2014 14:00
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Či už chceme alebo nie, celý život sa akosi podvedome snažíme vyzerať dobre, aby sme sa páčili nášmu okoliu, hlavne opačnému pohlaviu. Najnovší prieskum ukázal, v ktorých farbách sme v očiach našich polovičiek najpríťažlivejšie. Chcete vedieť viac? Začítajte sa spolu s nami.

Červená, znak sexappealu


Červená je jednoducho sexi a myslia si to aj muži. Vzbudzuje v nich vášeň, sexappeal a ženskosť ako takú. Pri červenej si však dávajte pozor, aby ste to s ňou neprehnali. Keď budete totiž oblečená od hlavy až po päty práve v tomto odtieni, bude to skôr pôsobiť lacno, než sexi.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Čierna – klasika


Potešili sme vás? Dúfame, že áno. Čiernu farbu považuje veľa žien za obľúbenú, dôvody sú jednoduché – opticky zoštíhľuje a hodí sa ku všetkému. Čo sa však na nás v čiernych kúskov páči mužom? Údajne je to práve istá noblesa, elegantnosť a rafinovanosť, ktorá z nás pri jej nosení vyžaruje.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Biela ako znak čistoty


Čo vám napadne ako prvé pri bielej? Predpokladáme, že čistota. Tak to vnímajú aj chlapi, akurát to v nich ešte vzbudzuje aj istú nadčasovosť a eleganciu. No a po akých kúskoch by ste v tomto odtieni mali siahnuť? Mužskému pohlaviu sa vraj páčia viac vršky, blúzky a topy, nakoľko sukne a nohavice sú vystavené oveľa väčšiemu riziku zašpinenia sa, čo by v konečnom dôsledku pôsobilo nepekne. Ďalšia vec je, že nohavice i sukne v tomto odtieni nie sú vhodné pre každý druh postavy.
Reserved Foto: Reserved

Krémová


Celkom zarážajúce, že naše polovičky rozlišujú farbu, akou je krémová. Každopádne, dostala sa do top rebríčka, takže to už asi niečo znamená. Pre nich je tento odtieň rovnako nadčasový ako i biela farba, a takisto v nich evokuje čistotu. Pozor si však dajte na to, aby ste to s krémovým odtieňom neprehnali, jednak by ste boli nevýrazná a mohli by ste pôsobiť, ako by ste išli na svadbu.
F&F Foto: F&F

Modrá verzus tyrkysová


Modrá je dobrá a tyrkysová ešte lepšia. Prečo? Pretože modrá má mnoho odtieňov a je to práve tá svetlomodrá, ktorá sa páči chlapom viac. Dokáže rozžiariť outfit a i ženu samotnú. Naopak, tmavomodrá im pripomína skôr uniformy, čo už pre nich také príťažlivé nie je. No a tyrkysová? Tá má k bledomodrej veľmi blízko, možno aj preto patrí k top piatim farbám. Ďalším dôvodom je určite to, že tejto farbe pripisujú chlapi vlastnosti akými sú drzosť či odvaha. Pri nakupovaní však majte oči na stopkách, aby ste si namiesto tyrkysovej nezakúpili zelené kúsky, pretože je to práve zelená, ktorú muži veľmi neobľubujú.

H&M Foto: H&M
No a keď sme už pri tých farbách, ktoré sa dostali do rebríčka neobľúbených, podľa mužov by sa ženy mali vyvarovať oranžovej, hnedej, fialovej, šedej a práve vyššie spomínanej zelenej. Majú v tom jednoducho jasno!

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Na Slovensku odštartoval prvý oficiálny fashion week
Ako jedna štýlová jedna svadba pobláznila celý svet
Aké líčenie zvoliť do školy? Radí vizážista Tomáš Vida
Čiernobiela kombinácia je hitom: Privítajte jeseň v týchto farbách
Staronový trend alebo retro, vitaj späť

Komentáre