Štýl

Mastné vlasy a žiadny čas na umytie? Detský púder vás zachráni

"Nič však nie je stratené, ak máte doma ten správny detský púder, ktorý sa o vaše vlasy postará."

Eva Frantová, 14. decembra 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Vlasy sa pod čiapkou mastia jedna radosť a nie vždy máme čas na to, aby sme ich dôkladne umyli, vysušili, ošetrili, a následne sa mohli chváliť neuveriteľnou hrivou. Nič však ešte nie je stratené, ak máte doma ten správny detský púder, ktorý vás a vaše vlasy zachráni.

Najprv trošku poprášte


Na začiatku je dôležité, aby ste správne množstvo detského púdru aplikovali na to správne miesto. Čo znamená, nie po celej dĺžke vlasov či úplne navrch hlavy, pretože púder je biely a ľahko ostane ukrytý v cestičke medzi vlasmi. Prehoďte si ich radšej na stranu a aplikáciu začnite jemne od korienkov.



Zbavte sa zvyškov


Ak máte pocit, že ste ho aplikovali príliš veľa alebo vaše vlasy už viac púdru nepotrebujú, jednoducho ho vyčešte použitím kefy či hrebeňa. Nebojte sa, viac púdru ako je treba vašim vlasom neublíži, je však zbytočné aplikovať príliš veľa, pretože jeho základnou vlastnosťou je pohltiť olej. Ak už však žiaden vo vlasoch nie je, zvyšný púder vám v nich ostane a vytvorí tak biele škvrny.

Upravte vlasy a vyrazte do ulíc


Nakoniec si vlasy upravte podľa vlastných predstáv a môžete opustiť priestory vašej izby. Pamätajte si však, detský púder nie je šampón, a preto vlasy ani neumyje ani nevyčistí. Je to len jednoduchý a rýchly spôsob, ako sa zbaviť mastných vlasov presne v minúte, kedy to naozaj potrebujete. Ak však chcete naozaj vyzerať ako bohyňa večera, šup šup pod sprchu.

ODPORÚČAME AJ:
Neviete, čo darovať pod stromček? Choďte na to štýlovo
Čižmy, ktoré túto sezónu musíte mať, siahajú až nad kolená
Vyzeráš otrasne: Toto video vám vyrazí dych
Tri spôsoby, ako vyzerať skvele v bielej blúzke: Inšpirujte sa

Komentáre