Štýl

Tri spôsoby, ako vyzerať skvele v bielej blúzke: Inšpirujte sa

"Biela blúzka nikdy nevyjde z módy, a preto je naozaj dôležité, aby ste vedeli, s čím ju zladiť pre dosiahnutie najlepšieho možného výsledku. "

Eva Frantová, 2. decembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Chystáte sa na rande, oslavu či len tak na pivo? Biela blúzka nikdy nevyjde z módy, a preto je naozaj dôležité, aby ste vedeli, s čím ju zladiť pre dosiahnutie najlepšieho možného výsledku. Tentokrát však nehovoríme o starej dobrej kombinácii so svetríkom. Chcete byť kreatívna? Ukážeme vám, ako na to.

Výrazné doplnky prichádzajú na scénu


Netreba, aby ste vymenili celý svoj šatník len kvôli tomu, aby vaša biela blúzka nepôsobila fádne. Pokojne ju skombinujte s tmavými členkovými nohavicami či priliehavou sukňou. To, čo váš outfit oživí, sú doplnky. Vyskúšajte si pre zmenu zobrať farebnú kabelku, červené lodičky či výrazný náhrdelník. Celkový dojem z vášho oblečenia sa razom zmení.

Ženskosť s dávkou mužského sexepílu


Ak sa chystáte na rande, buďte svojská. Nič vás neurobí viac ženskou ako priliehavé čierne šaty. Originálne však budú pôsobiť v kombinácii s bielou blúzkou, ktorú cez ne prehodíte a stiahnete v oblasti pásu jemným opaskom. Spoločne s jemnými sandálami či vhodnými doplnkami budete pôsobiť naozaj neuveriteľne.

Aj doma


Biela blúzka sa dá využiť i pri pobehovaní okolo domu. Aj keď je to nepredstaviteľné, nevyhadzujte hneď všetky obnosené kúsky, všetko sa dá totiž neuveriteľne zúžitkovať. Oblečte si ju k rifliam či šortkám, nechajte nech vytŕča spod veľkej teplej mikiny. Čo na tom, že pôsobíte chlapčensky? Podstatné predsa je, aby ste sa cítili pohodlne a sebaisto. Doma je predsa doma.

ODPORÚČAME AJ:
Tri tipy, ako sa stať bohyňou vianočného večierka
Blíži sa vianočná party? Zvádzajte očami à la Adele
Už žiadne vstávanie: Vytvorte si úžasné vlny počas spánku
Rande vašich snov: Čo so sťahovacími nohavičkami po večeri?

Komentáre