Štýl

Rande vašich snov: Čo so sťahovacími nohavičkami po večeri?

"Nemáte ideálnu postavu a nechcete, aby to váš možný budúci milenec zistil hneď ako vás uvidí vo dverách? "

Eva Frantová, 20. novembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Nemáte ideálnu postavu a nechcete, aby to váš ideálny „budúci“ frajer zistil hneď ako vás uvidí vo dverách? Nevadí, existuje veľa spôsobov, ako si pod šatami trošku dopomôcť k ideálnej figúre. Stačí naozaj málo avšak aj to málo má isté pravidlá.

Sťahovacie nohavičky? Áno


Najjednoduchšou cestou k vysnívanej postave v priebehu piatich minút je použitie sťahovacieho spodného prádla. Nestojí vás to ani trochu námahy (iba ak ste kúpili menšiu veľkosť, ako ste mali) a čo sa týka financií, tento kúsok šatníka patrí medzi najlacnejšie finty v boji s vytŕčajúcimi tukovými vankúšikmi.

Pod šatami áno, bez nich v žiadnom prípade


Ak však už príde na lámanie chleba a vy stojíte medzi dverami spálne, rýchlo sa tohto zázračného kúsku odevu zbavte. Nikto nechce na vašom brušku vidieť sťahovaciu látku, ktorá sa nedá vyzliecť tak ľahko ako svetrík či nohavičky. Preto šup šup do kúpeľne, odstráňte čo netreba, aby bolo videné a hor sa do akcie.

Čo ak sa mu nebudem páčiť?


Nad podobnými scenármi ani nerozmýšľajte. Padli ste mu do oka a je vonkoncom jedno, či máte na bruchu o faldík navyše. Podstatný je široký úsmev, upravené nechty, voňavé vlasy a úspech máte zaručený. A ak budete navyše i dostatočne sebavedomá, ani sťahovacie spodné prádlo vám nebude treba.

ODPORÚČAME AJ:
Zapletený vrkoč je stále in, teraz však ešte viac rozcuchaný
Buďte odvážna: Ďalšia dierka v uchu z vás razom spraví rebelku
Zima sa blíži: Máte už tie svoje rukavice?
Sukňa ako z autoumyvárne? Nechajte sa uniesť trendom neskorej jesene

Komentáre