Štýl

Buďte odvážna: Ďalšia dierka v uchu z vás razom spraví rebelku

"A čo tak urobiť malú, no naozaj zásadnú zmenu? Doprajte vášmu ušku ešte jednu dierku navyše. "

Eva Frantová, 13. novembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Chcete vyskúšať niečo úplne nové ale bojíte sa, že nakoniec budete pôsobiť až príliš výstredne? Tetovanie možno pre vás nie, piercing na bruchu či nad hornou perou je až príliš veľká zmena a prefarbenie vlasov nie je to pravé? A čo tak urobiť malú, no naozaj zásadnú zmenu? Doprajte vášmu ušku ešte jednu dierku navyše.

Vyšla z módy? Práve naopak


Ak si myslíte, že podobné veci ako piercingy, či náušnica navyše na vašom uchu sú už dávno out, mýlite sa. Strieborné či zlaté ozdoby sa totiž dostávajú do popredia módneho priemyslu viac ako kedykoľvek predtým a ak nechcete zaostávať, ďalšie miesto na náušnicu je len začiatkom.

Zverte sa do rúk profesionálov


Nie je však piercing ako piercing a preto sa pri jeho tvorbe naozaj zverte do rúk profesionálov. Tým myslíme lekára, zlatníka či odborníka v tattoo štúdiu. V žiadnom prípade si ucho neprepichávajte zicherkou či špendlíkom a vonkoncom si nevyberajte z radov svojich kamarátov tých „schopných“, ktorí by vám teoreticky mohli pomôcť. Tento zákrok je totiž zásah do tela a ak sa nepoužije sterilná technika, môže dopadnúť naozaj škaredo.

Čo keď ju už máte?


Ak už máte miesto pre novú náušničku, vyskúšajte najnovší trend. V obchodoch totiž visia náušnice, ktoré sa dajú naraz použiť do oboch dierok, sú ľahučké a viac než len štýlové. Rozhodnite sa pre tú v tvare orla, vtáčích pierok či nebodaj šípu. Je len na vás, aký ornament vás najviac vystihuje. Noste ho však s hrdosťou, ste predsa rebelka!

ODPORÚČAME AJ:
Sukňa ako z autoumyvárne? Nechajte sa uniesť trendom neskorej jesene
Budúca mamička? Neskrývajte bruško, je sexi
Krásne nechty aj po Haloweene? Vieme, ako na to
Lady Gaga, upír či strašidlo: Za čo sa tento rok prezlečiete vy?

Komentáre