Štýl

Krásne nechty aj po Haloweene? Vieme, ako na to

"Prezlečená za čarodejnicu či Catwoman radšej do práce nechoďte, vaše nechty však neskorý Haloween osláviť môžu. "

Eva Frantová, 4. novembra 2015 13:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Ak ste náhodou počas sobotňajšej noci zablúdili, nestihli doraziť na party včas alebo ste len jednoducho nemali čas na patričnú oslavu v naozajstnom haloweenskom kostýme, ešte nie je neskoro. Prezlečená za čarodejnicu či Catwoman radšej do práce nechoďte, vaše nechty však neskorý Haloween osláviť môžu. A to v troch jednoduchých krokoch.

Všetko sa nesie v červenej


Ako prvé pretrite čisté upravené nechtíky vrstvou červeného laku, ktorý toto strašidelné a potemné obdobie vystihuje ako jeden z mála. Nebojte sa použiť i viac vrstiev, nechtom to neublíži a na celkovom dokonalom vzhľade sa vaša snaha naozaj odzrkadlí.

Dokonalosť menom špongia


Pre vytvorenie neuhladených strašidelných nechtíkov jednoducho vezmite do rúk špongiu, naneste na ňu vyššie spomínanú červenú a hneď vedľa čiernu farbu a jemným tlakom aplikujte po celej dĺžke nechtu. Nesnažte sa o dokonalosť, nedostatky sú v tomto prípade viac než len žiadané. A ak náhodou vyjdete mimo, nevadí. Odlakovač vždy všetko zachráni.

Krycia vrstva rovná sa neuveriteľný lesk


Ako posledné aplikujte vrstvu krycieho laku, ktorý vašim nechtom dodá výnimočný lesk a tvrdosť. Zároveň zahladí to, čo netreba vidieť a vaša manikúra bude takmer dokonalá. Na záver prinášame ešte radu navyše. Ak sa nechcete trápiť s tmavými čmuhami, ktoré väčšinou po lakoch tohto typu ostávajú, naneste namiesto obyčajného priesvitného laku krycí. Cez ten totiž neprejde nič, čo by vaše steny, papier či zošiť nechtiac „skrášlilo“.

ODPORÚČAME AJ:
Neuveriteľné: Džínsy pre budúce mamičky sú opäť v móde
Lady Gaga, upír či strašidlo: Za čo sa tento rok prezlečiete vy?
Obrovské a zvýraznené oči? Stačí naozaj málo
Baby hair prichádzajú do módy: Čo na ne hovoríte vy?

Komentáre