Štýl

Neuveriteľné: Džínsy pre budúce mamičky sú opäť v móde

"Pamätáte si ešte džínsy s neskutočne vysokým pásom? Dámy a páni, sú späť!"

Eva Frantová, 2. novembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Ešte minulý rok sme svoje bruško a hlavne chrbát odhaľovali v bedrových nohaviciach každého druhu len aby sme pôsobili módne. Či ohrozujeme svoje zdravie alebo nie, to nám bolo úplne jedno. Teraz však opäť prichádza do módy niečo, čomu sa vaše bruško či chrbát neuveriteľne potešia. Pamätáte si ešte džínsy s neskutočne vysokým pásom? Dámy a páni, sú späť!

Pohodlné a bezpečné
Keď už je už reč o džínsoch, poznáme ich vo všetkých možných variáciách. Dlhé krátke, roztrhané, tmavé bledé, po členky či rozšírené. Túto sezónu však prichádza niečo nevídané. Dávno zabudnuté, nenávidené, preklínané a predsa sa opäť dostávajú do popredia. Džínsy s vysokým pásom, na aké boli zvyknuté naše staré mamy či nebodaj mamy sú totiž neuveriteľne pohodlné a navyše prospešné pre zdravie. Prečo? To je predsa jednoduché, keď nič netrčí, nemá čo nachladnúť.



S čím ich nosiť?
Aj keď sa to môže zdať nemožné, tento kúsok vášho šatníka šikovne zladíte s hocičím. Je len na vás, či chcete, aby ľudia tento zázračne vysoký pás videli a voľné tričko si jednoducho zapravíte, alebo sa rozhodnete pre obrovský sveter, ktorý naopak zakryje takmer všetko. Kombinovať môžete takmer všetko, najväčší obdiv aj tak zožnú vaše staronové, nikdy nestarnúce džínsy.

ODPORÚČAME AJ:
Obrovské a zvýraznené oči? Stačí naozaj málo
Baby hair prichádzajú do módy: Čo na ne hovoríte vy?
Koniec októbra sa blíži: Máte už tie správne halloweenske nechty?
Ako oživiť kabát z minulej sezóny? Jednoducho

Komentáre