Štýl

Ako oživiť kabát z minulej sezóny? Jednoducho

"Aj vy ste sa rozhodli, že tento rok nebudete investovať do nového zimného kabáta, pretože ste naň minulú sezónu minuli omnoho viac ako ste plánovali?"

Eva Frantová, 21. októbra 2015 13:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Aj vy ste sa rozhodli, že tento rok nebudete investovať do nového zimného kabáta, pretože ste naň minulú sezónu minuli omnoho viac ako ste plánovali? A tak zo šatníka vytiahnete váš minuloročný model a prekvapene zistíte, že už nevyzerá tak úžasne ako tomu bolo minulý október. Čo s ním? Poznáme niekoľko trikov, ako mu jednoducho a lacne opäť vrátite štýl.

Nemá opasok? Kúpte ho!


Minulý rok ste na ňom nemali opasok, pretože sa jednoducho nenosili, no teraz sa bez neho nezaobídete. Pokojne bežte do obchodu a rozhodnite sa pre prvý, ktorý vám padne do oka. Hlavne, aby sa k sebe hodili farbou, strihom a dĺžkou a váš nový kabát je na svete.

Brošne sa nosia, siahnite po jednej či dvoch


Ak máte pochybnosti, čo sa tento rok okrem obrovských šálov ku kabátom hodí, sú to jednoznačne brošne. Čím väčšia, tým lepšia. Obchody sú plné rôznorodých modelov, preto neváhajte a kúpte si aj tri. S čiernym či sivým kabátom sa predsa dá skombinovať takmer všetko, a ak sa rozhodnete pre štrasovú verziu, váš outfit neuveriteľne ožije.

Stále sa cítite fádne? Vymeňte gombíky


Ak si už naozaj neviete dať rady, poslednou možnosťou je úplne vymeniť gombíky na vašom kabáte, a tým celkovo zmeniť jeho vzhľad. Nebojte sa, aj čierne a fádne gombíky, ktoré vymeníte za farebné či oveľa väčšie zmenia vzhľad vášho ochrancu pred zimou natoľko, že ho ani sama nespoznáte.

Máte rada náhrdelník? Aj váš kabát môže mať jeden


Ešte vás neprešla sezóna obrovských náhrdelníkov a stále na ne nedáte dopustiť? A čo tak nevzdať sa ich ani v zime? Vyberte si ten najväčší z vašej šperkovnice a oživte ním svoj kabátik. Nenechajte sa presvedčiť, že náhrdelníky majú len jednu funkciu. Túto sezónu sa totiž dajú nosiť naozaj s hocičím, verte nám.

Zdroj: www.instyle.com

ODPORÚČAME AJ:


Prší, prší len sa leje? Noste trendy dáždnik
Túto jeseň vládnu matné rúže: Ktorý sa k vám najviac hodí?
Chcete nové džínsy? Túto sezónu letia jedine roztrhané
Pred jesenným vetrom sa treba chrániť, máte už maxi šál?

Komentáre