Štýl

Chcete nové džínsy? Túto sezónu letia jedine roztrhané

"Letné slnečné lúče nás nadobro opustili a s nimi odišli i kratučké šortky s obrovskými vreckami. "

Eva Frantová, 12. októbra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Džínsy su typom oblečenia, ktorý naozaj nikdy nevyjde z módy. Krátke, dlhé, tmavé či bledé, nosia sa takmer všetky. Letné slnečné lúče nás nadobro opustili a s nimi odišli i kratučké šortky s obrovskými vreckami. Ak však chcete byť in aj v jesennom období, stačí ak sa rozhodnete pre roztrhanú verziu tejto módnej legendy.

Roztrhané, ale na tom správnom mieste


Nie je diera ako diera, a preto pri výbere džínsou dávajte dobrý pozor, aké si nakoniec kúpite. Ak totiž nepatríte medzi tú časť ženského pokolenia, ktorá ani len netuší, čo sú to podpätky a aj tak sa vznáša niekde v oblakoch, rifle vám nebudú správne sedieť. Roztrhané časti by sa mali nachádzať v oblasti nad kolenami, určite však nie presne tam, kde nohu ohýbate.

Tmavá je jednoducho vždy lepšia


Pri výbere farby musíte prihliadať hlavne na to, krotá sa vám najviac hodí. Nejde o to, čo si chcete k rifliam obliecť, skôr o typ vašej pleti. Tá totiž musí s džínsami vytvárať kontrast. V zimnom období sme aj tak skoro všetky mierne poblednuté, a preto tmavou farbou nič nepokazíte. Ak dokonca zvolíte bledší top, skvelý outft máte zaručený.

Menej je niekedy viac


Máte chuť na roztrhané rifle, štrasy, strapce a ornamenty? Pamätajte si však, že menej je niekedy viac, a preto sa vždy rozhodnite len pre jednu z týchto variant. Každá je totiž výrazná sama o sebe, vyzdvihne váš cit pre módu a odlíši vás od ostatných. Ak však zbytočne skombinujete príliš veľa vecí, výsledný efekt sa absolútne vytratí. A vy predsa pôsobiť lacno a neupravene.

ODPORÚČAME AJ:
Pred jesenným vetrom sa treba chrániť, máte už maxi šál?
Opálenie v októbri: Vyrieši to za vás bronzer
Jeseň začala: Už viete, akým účesom ju privítate?
Máte už tú správnu vôňu na jeseň? Pomôžeme vám s výberom

Komentáre