Štýl

Jeseň začala: Už viete, akým účesom ju privítate?

"Inšpirujte sa niekoľkými trendmi, ktoré pre vás prinášame priamo z červeného koberca."

Eva Frantová, 25. septembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Každé ročné obdobie sa vyznačuje svojskými trendmi nielen čo sa týka oblečenia, ale i účesu. To, čo ste s hrdosťou na hlave nosili celé leto, možno už nie je trendy, a vaše unavené vlasy možno potrebujú zmenu. Inšpirujte sa niekoľkými trendmi, ktoré pre vás prinášame priamo z červeného koberca.

Sombré


Staré známe ombré, ktoré je však oveľa menej nanútené a pôsobí prirodzenejšie. Nechajte svoju letnú ´vyťahanú´ farbu zažiariť ešte viac a zverte sa do rúk odborníkov. Tí určite vedia, ako na hlave vyčariť ten najkrajší prechod medzi hnedou a jemnou blond.

Tmavá ako čokoláda


Ak nie ste práve typ, ktorému sa hodia bledé farby, neznamená to, že túto jeseň nebudete in. Toto ročné obdobie totiž niečo prináša i pre vás. Vlasy farby tmavej čokolády v kombinácii s predĺženým bobom sú ako stvorené pre tmavšie typy, ktoré chcú pôsobiť výnimočne. Ak aj práve nenosíte túto kombináciu farby a strihu, prečo nevyskúšať niečo nové? Na jeseň sa i nevydarený účes ľahko schová pod čiapku.

Ryšavá nikdy nevyjde z módy


Nie všetky z nás sú naklonené experimentom, preto ak máte radšej niečo klasické, skúste vašu hrivu zviditeľniť krásnou ryšavou. Červenovlasé dámy sú odjakživa považované za dračice a vo vašom prípade to nebude inak. Stačí len zopár červených pramienkov, ktoré neskutočne ladia s postupne padajúcim lístím, a z vás bude bohyňa hneď a zaraz.

Čo tak bronde?


O tomto najnovšom trende vo svete vlasov sme už síce písali v predchádzajúcom článku, je však tak univerzálny, že i jesenné slnečné lúče mu dodajú nevídanú osobitosť. Vlasy, ktoré pôsobia ako ´vyťahané´ od slnka, a to len pomocou profesionálneho melírovania, sú v chladnejších dňoch skrášlením na nezaplatenie. Ak sa navyše bojíte experimentov, tento typ účesu je pre vás ako stvorený. Nie je totiž príliš nápadný a pritom budete predsa v niečom iná.

ODPORÚČAME AJ:
Máte už tú správnu vôňu na jeseň? Pomôžeme vám s výberom
Buďte IN. Semišové čižmy čakajú len na vás
Prichádza jeseň: Zmeňte šatník, zmeňte i kozmetiku
Strapce, strapce, strapce: Túto jeseň bez nich nechoďte ani na krok

Komentáre