Štýl

Strapce, strapce, strapce: Túto jeseň bez nich nechoďte ani na krok

"Ak ešte stále neviete, čím túto jeseň odzbrojiť melancholické, ba priam depresívne myšlienky, máme pre vás tip."

Eva Frantová, 14. septembra 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Ak ešte stále neviete, čím túto jeseň odzbrojiť melancholické, ba priam depresívne myšlienky, máme pre vás tip, ktorým spríjemníte nadchádzajúce upršané dni nielen sebe, ale i všetkým okolo vás. Túto jeseň sa totiž nosia strapce, všade a na všetkom.

Dlhá či krátka, hlavne strapcová


Je úplne jedno, či radšej nosíte dlhú alebo kratšiu sukňu, strapce sa totiž hodia každej jednej. Je len na vás, či si zvolíte ich dlhšiu verziu alebo sa rozhodnete pre krátke, priam nevýrazné odstávajúce konce. Stále budete dokonale jesenná a in.

Sedemdesiate roky alebo sexi diva


Najväčšou výhodou strapcovitých outfitov je ich univerzálnosť. Môžete ich totiž poňať rôzne. Buď sa rozhodnete vrátiť do dôb minulých a osviežiť staré dobre spomienky na sedemdesiate roky, alebo zvolíte jemné priliehavé šaty s touto trendy ozdobou na konci a bude z vás kráľovná večera. Strapce sa totiž hodia každému, treba si len správne vybrať.

Aj kabelka môže byť tak trochu iná


Ak si však aj napriek tomu neviete pomôcť a strapcová sukňa vám nepríde ani trochu zaujímavá či módna, na výber máte celý sortiment rôznych doplnkov, ktoré sú okrášlené týmito malými, no neprehliadnuteľnými detailmi. A to nehovoríme len o oblečení, k dispozícii sú i kabelky, čižmy, sandále či lodičky. Je len na vás, čo si zvolíte.

Zdroj: www.instyle.com

ODPORÚČAME AJ:
Krásne a zdravé obočie? Jedine s ricínovým olejom
Zopár trikov na leto, ktoré by ste mali poznať
Ako sa postarať o plavky po kúpaní? Prinášame návod
Vlasy pobozkané slnkom? Skúste odtieň brond

Komentáre