Štýl

Vlasy pobozkané slnkom? Skúste odtieň brond

"Ak chcete byť v tohtoročných horúcich augustových dňoch in, vaše vlasy musia chytiť trošku z farby slnečných lúčov. "

Eva Frantová, 7. augusta 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Máme za sebou sezónu ombré, ryšaviek i absolútne bledej blond farby. Ak však chcete byť v tohtoročných horúcich augustových dňoch in, vaše vlasy musia pochytiť trošku z farby slnečných lúčov. Ako to dosiahnuť, to vám bezodkladne a veľmi radi poradíme.

Toto leto sa nosí „brond“


Názov tohto farebného odtieňa vznikol kombináciou hnedej a blond a presne tieto dve farby tvoria jeho základ. Novinka tohto leta je totiž niečo medzi brunetou a blondínou, z jedného viac a z druhého menej, presne podľa vašej chuti. Najdôležitejšie je, aby vaše vlasy pôsobili čo najviac prirodzene a „letne“.

Stačí len trošku kombinovať


Výhodou je že brond farba sa hodí nielen blondínkam, ale i brunetkám. Stačí ak svoje vlasy zveríte do rúk odborníkom, ktorý vyberú to správne množstvo pramienkov a použitím rôzneho množstva farby rôzne dlho, docielia ten správny prirodzený blonďavo-hnedý odtieň. Nie je to nič zložité, spoľahnite sa však radšej na naozajstných profesionálov, peroxid je totiž nebezpečná hračka.

Odrastené korienky nikomu nevadia


Ďalšou výhodou, podobne ako pri ombré, je fakt, že vás nebudú trápiť odrastené končeky. Tento typ účesu vyrastajúcu farbu na vlasoch dokonca privíta. Vy sa nebudete musieť trápiť opätovnou návštevou kaderníka a vaše vlasy nebudú natoľko trpieť. No povedzte, môže byť nejaký účes ešte viac praktický?

ODPORÚČAME AJ:
Novinka pre všetky ženy: Vyskúšajte lícenku, tiene a lesk v jednom
Vypadáva vám v lete viac vlasov? Nebojte sa, je to prirodzené
Problematická pleť sa nenosí, skúšali ste už detský púder?
Tisíc receptov na spálenú pokožku, ktorý je ten pravý?

Komentáre