Štýl

Krásne a zdravé obočie? Jedine s ricínovým olejom

"Aj vy ste už premýšľali nad tým, že si obočie jednoducho necháte vytetovať a budete mať pokoj od neustáleho zarastania, sledovania správneho tvaru či dokreslovania? "

Eva Frantová, 31. augusta 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Aj vy ste už premýšľali nad tým, že si obočie jednoducho necháte vytetovať a budete mať pokoj od neustáleho zarastania, sledovania správneho tvaru či dokreslovania? Je však tetovanie tejto časti ľudského tela naozaj tou správnou voľbou? Nechcete predsa s obočím v tvare strechy na babkinom kuríne pôsobiť umelo, ba priam strašidelne. Lenže ako inak dosiahnuť želané husté a tvárne obočie? Odpoveď znie ricínový olej.

Zázrak, z ktorého sa hustne


Tento neobyčajný druh oleja v sebe spája elixír na obočie i mihalnice v jednom. Ak tieto partie túžite mať prirodzene hustejšie, vyskúšajte si ich každý večer potierať týmto malým liečiteľom. Ten pokožku nielenže premastí, ale výsledok v podobe hustejšieho obočia či krásnych mihalníc uvidíte už za niekoľko dní.

Ľahko dostupný a šetrný


Ak neviete, kde sa vôbec spomínaná vecička dá zohnať, stačí zájsť do lekárne. Tam vám na počkanie ricínový olej namiešajú v požadovanom množstve a vy už cestou domov môžete na svojich rukách vyskúšať, či naozaj funguje. Stačí, ak si pár kvapiek vmasírujete do okolia nechtov a necháte pôsobiť. Vaša pokožka bude hebká a nechty pripravené rásť.

Ani slnko vás nezastaví


Aj keď nás už leto pomaly, ale isto opúšťa, predsa len by sa patrilo užiť si i jeho posledné lúče. Ak ste však alergické na slnko, treba si v tomto období dávať oveľa väčší pozor nielen na priamy kontakt so svetlom, ale hlavne na to, čo na citlivú pokožku aplikujete. A verte nám, nie je nič lepšie, ako keď na podráždené či vysušené miesta nanesiete kvapku ricínového oleja. Pokožku neskutočne premastí a zároveň ju ochráni pred ďalšími nežiaducimi vplyvmi.

Zatočí i so striami


Jedna s nepríjemných súčastí dospievania, rastu či tehotenstva sa dá s ricínovým olejom vyriešiť veľmi ľahko. Ak budete tento zázračný olejček používať minimálne dvakrát denne, o chvíľku máte po probléme menom strie. Aj tu však platí, že pravidelné opakovanie je matkou múdrosti.

ODPORÚČAME AJ:
Budete prekvapené: Kávu a olivový olej nemusíte využiť len v kuchyni
Ste odporkyňou podkladovej bázy? Chyba
Zopár trikov na leto, ktoré by ste mali poznať
Novinka pre všetky ženy: Vyskúšajte lícenku, tiene a lesk v jednom

Komentáre