Štýl

Ste odporkyňou podkladovej bázy? Chyba

"Sľubujú, že táto zázračná emulzia zvýši trvácnosť a prispôsobivosť mejkapu, a zároveň zníži mastnotu pleti. Ako je to však naozaj? "

Eva Frantová, 24. augusta 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Asi každá značka dekoratívnej kozmetiky ponúka v rámci radu svojich produktov podkladovú bázu pod mejkap. Sľubujú, že táto zázračná emulzia zvýši trvácnosť a prispôsobivosť mejkapu, a zároveň zníži mastnotu pleti. Ako je to však naozaj? Nežné pohlavie sme na danú tému vyspovedali za vás.

Martina (21): Ja si na podkladovú bázu nepotrpím. Nielenže je drahá, ale moju pleť zbytočne zaťažuje. Vždy po nanesení cítim, ako moja pleť nemôže poriadne dýchať. Ja som už dlhé roky verná tenkej vrstve mejkapu a troške púdru. Možno aj preto, že som nikdy s pleťou nemala ani najmenší problém.

Mariana (25): Na podkladovú bázu nemám vyhranený názor. Niekedy si ju dám niekedy nie. Záleží od nálady a od toho, koľko mám času. Nie vždy sa mi totiž chce stráviť hodiny pred zrkadlom. Snažím sa to nepreháňať, a preto volím podkladovú bázu len ak ide o významnú udalosť, na ktorej mi mejkap musí vydržať čo najdlhšie.

Sára (30): Podkladová báza? Neosvedčila sa mi. Možno som mala len príliš veľké očakávania, ale nemyslím si, že to stojí za tie peniaze. Zo začiatku som síce mala pocit, že moja pleť je matná ako nikdy predtým, avšak počas dňa si maz a nečistoty z okolia nájdu spôsob, ako jej prejsť cez rozum.

Ema (23): Ja na podklad pod mejkap nedám dopustiť. Používam ho už dlhé roky a nikdy ma nesklamal. Podstatné je, aby bol podklad rovnakej značky, ako mejkap. Len vtedy sa dokážu dokonale spojiť a vytvoriť dlhotrvajúcu kombináciu. Zvykla som si, že môj mejkap musí byť dokonalý a podklad je jasnou cestou k úspechu.

Podkladová báza má isto svoje odporkyne i priaznivcov. Je preto len na vás ako sa rozhodnete, myslite však na to, že ten správny mejkap dokáže z každej ženy urobiť kráľovnú.

ODPORÚČAME AJ:
Zopár trikov na leto, ktoré by ste mali poznať
Ako sa postarať o plavky po kúpaní? Prinášame návod
Tenké a nenápadné: Také sú náhrdelníky neskorého leta
Problematická pleť sa nenosí, skúšali ste už detský púder?

Komentáre