Štýl

Tenké a nenápadné: Také sú náhrdelníky neskorého leta

"Neprišli ste na chuť masívnym náhrdelníkom, ktoré sú častokrát tvorené veľkými ťažkými kameňmi? Aj pre vás je tu však riešenie, ako byť módna, a to aj bez najväčšieho hitu sezóny na krku."

Eva Frantová, 10. augusta 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Neprišli ste na chuť masívnym náhrdelníkom, ktoré sú častokrát tvorené veľkými ťažkými kameňmi? Samozrejme, nie každému musia byť po chuti, hlavne, ak ste zástankyňou minimalizmu. Aj pre vás je tu však riešenie, ako byť módna, a to aj bez najväčšieho hitu sezóny na krku. Skúste to naopak: Tenké, priam neviditeľné retiazky sú pre vás ako stvorené.

Viac vôbec neuškodí


To, čo je pri obrovských náhrdelníkoch viac než len zakázané, je pri tomto type priam vítané. Ak máte chuť, pokojne si dajte na krk i viacero týchto tenučkých šikovných ozdôb, nič tým nepokazíte. Navzájom sa totiž nebijú a váš jemný letný look len umocnia. Ak má každá retiazka i svoj vlastný ornament, o to lepšie, aspoň nebudete pôsobiť fádne.

Kombinujte farby


Nebojte sa skombinovať i viacero farebných variácií. Pri týchto retiazkach je dovolené takmer všetko. Od zlatej kombinovanej s tyrkysovou až po čiernu s bielou. Vyberte si podľa vlastného vkusu či oblečenia a nemajte strach. Ak svojou farebnou kreáciou upútate pozornosť okolia, o to lepšie.

Rôzne dlhé sú najlepšie


Pokiaľ ide o dĺžku, je úplne jedno, pre čo sa rozhodnete. Ak máte chuť na dlhšiu variantu, jednoducho len zapnite jednotlivé retiazky o trošku nižšie a nechajte si ich pozvoľna padať do výstrihu. Máme však pre vás jeden tip: Ak chcete naozaj zaujať, zvoľte rôznu dĺžku pre každú jednu retiazku a vytvorte tak na svojom krku impozantné umelecké dielo.

ODPORÚČAME AJ:
Novinka pre všetky ženy: Vyskúšajte lícenku, tiene a lesk v jednom
Vypadáva vám v lete viac vlasov? Nebojte sa, je to prirodzené
Chystáte sa na predĺžený víkend? Vieme, čo vám v taške nesmie chýbať
Chudnete? Dajte si pozor, syndróm skinny fat číha na každú z nás

Komentáre