Štýl

Chystáte sa na predĺžený víkend? Vieme, čo vám v taške nesmie chýbať

"Nejeden chlap by argumentoval tým, že neexistuje nič ľahšie, ako sa zbaliť iba na tri dni, avšak my ženy vieme, ako to naozaj je."

Eva Frantová, 27. júla 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Leto je to pravé obdobie na krásny predĺžený víkend v jednom z európskych miest. Ak ste sa aj vy rozhodli stráviť sobotu a nedeľu v Prahe, Budapešti či Ríme, nesmiete pri balení na nič zabudnúť. Nejeden chlap by argumentoval tým, že neexistuje nič ľahšie, ako sa zbaliť iba na tri dni, avšak my ženy vieme, kde je pravda. Ak máte problém, čo všetko šupnúť do tašky, Webmagazín vám poradí.

Šošovky nesmú chýbať


Ak ste dáma, ktorá nerada vidí samu seba v okuliaroch, avšak ten hore vám nenadelil práve najostrejší zrak, nezabudnite si do tašky pribaliť náhradný pár šošoviek. Nikdy predsa neviete, čo sa môže stať. Stačí slabý zápal či malá muška a vaše oči viac tieto hravé pomocníčky nestrpia. Preto šup šup, hoďte jeden náhradný pár pre istotu do kabelky.

Jednu korzetovú podprsenku ako bonus


Ak aj práve nemáte na sebe tričko bez ramienok, určite si aspoň jedny šaty, pod ktorými sa vytŕčajúce ramienka netolerujú, zabalíte. A ak aj nie, možno si jedny počas svojho výletu kúpite. Vždy je preto lepšie mať po ruke jednu univerzálnu podprsenku ako nakoniec zúfať nad „rozliatym mliekom“.

Lak keby niečo


Poviete si, že nie je väčšej zbytočnosti, ako brať si so sebou ešte i lak na nechty, keď ste si ich len dnes lakovali. Nie je zlé veriť v dlhotrvácnosť, ale všetky dobre vieme, že zázrak menom lak nevydrží všetko. Malý škrabanec alebo odlúpnutie nám dokáže rýchlo pokaziť deň. Preto vhoďte medzi ostatné kozmetické prípravky i túto malú fľaštičku, nebudete ľutovať.

Jeden či dva rúže ešte nikomu neublížili


Nemáte odvahu zaodieť svoje pery do sýtej červenej či ružovej len tak v bežný deň? Dovolenka je však na to ako stvorená. Na miestach, kde sa za deň premelú stovky turistov nikto ani len náhodou nebude riešiť, čo máte na sebe, alebo ako ste namaľovaná. Preto buďte odvážna a pútajte pohľady. Tentokrát si to môžete dovoliť.

ODPORÚČAME AJ:
Odličujete sa správne? Detské obrúsky nie sú výhra
Chudnete? Dajte si pozor, syndróm skinny fat číha na každú z nás
Neviete, čím ešte prekvapiť? Skúste plavky na zips
Balerínky, priateľky naše každodenné. Viete ako ich správne nosiť?

Komentáre