Štýl

Neviete, čím ešte prekvapiť? Skúste plavky na zips

"Toto leto najnovšie modely šokujú nielen farebnosťou a tvarom. Ak chcete byť naozaj in oblečte sa do plaviek so zipsom."

Eva Frantová, 10. júla 2015 10:00
Foto: topofmind.sk
Plavky sú časť nášho šatníka, ktorá neustále kričí po zmene. Nejde o to, či sú vám ešte dobré tie z minulého roka alebo nemáte pocit, že ich toto leto budete potrebovať. Plavky jednoducho treba obmieňať skoro tak často ako ponožky. Toto leto však najnovšie modely šokujú nielen farebnosťou a tvarom. Ak chcete byť naozaj in oblečte sa do tých so zipsom.

Zips náš každodenný


„Zipsové“ plavky majú totiž hneď niekoľko výhod. Tým, že sa ľahko vyzliekajú a obliekajú nebudete mať na kúpalisku problém s rýchlou výmenou outfitu a ľahučko sa prezlečiete zas a znovu. Ak máte k tomu i partnera, ktorý sa rád rýchlo „dostane k veci“, nič nebude preňho väčší darček ako tento typ plaviek.

Buďte ako Beyoncé



Ilustračné foto Foto: topofmind.sk

Viacfarebné plavky, ktoré sú oddelené čiernymi pásmi sú tou správnou voľbou ak chcete byť módna ikona. Beyoncé dobre vie, čo je trendy, a preto neváhajte a zaobstarajte si tento typ plaviek. Viacfarebné prelínanie nepôsobí vôbec fádne a vašu postavu vyformuje na tých správnych miestach. Zároveň sú vhodné i pre dámy s väčším poprsím, ktorým nevyhovujú obyčajné košíky. Prsia tento typ plaviek vyzdvihne tam, kde treba a dodá im správnu oporu.

ODPORÚČAME AJ:
Novinkou na pery je tehlová červená, bude sa vám hodiť?
Nielen kráľovná ľudských sŕdc, ale i módna ikona. Oblečte sa ako Diana
Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky
Balerínky, priateľky naše každodenné. Viete ako ich správne nosiť?

Komentáre