Štýl

Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky

"Farebná, jemná, minimalistická. Aký typ je ten správny na horúce letné dni? Poradíme. "

Eva Frantová, 1. júla 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Každý z nás sa v tomto horúcom období stráni príliš priliehavému typu oblečenia či už ide o nohavice alebo tričká. Často však zabúdame, že základom je práve spodná bielizeň. Farebná, jemná, minimalistická. Aký typ je ten správny na horúce letné dni? Poradíme.

Hlavne vzdušné


Vzdušný typ podprsenky, ktorá vás zbytočne netlačí a vaše prednosti sa v nej nepotia vám zaručí to pravé letné pohodlie. Vyskúšajte podprsenky bez vypchávok, ktoré obopínajú vaše prsia a spoločne s kosticami im zaručia tú správnu podporu a tvar.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Kvalita? Jedine s bavlnou


Síce nie sú natoľko sexi ako ich saténové či čipkované „sestry“, vám ponúkajú neopísateľnú kvalitu a pohodlie. V letnom období na nás kvôli nadmernému poteniu v intímnych partiách a úzkemu oblečeniu číhajú rôzne nepríjemné ochorenia, ktorým však použitím tej správnej bielizne môžeme zabrániť. Vážte si svoje zdravie a uprednostnite to, čo vám ho pomôže chrániť.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Kúsok vytŕča? Nevadí


Nemyslite si, že kúsok trčiacej podprsenky je absolútne tabu, práve naopak. Toto leto máme na výber z neuveriteľného množstva kvietkovaných podprseniek, ktoré vyzerajú úchvatne i keď ich vidieť. Ak viete, ako tento kúsok ukázať, nie je na tom nič vulgárne. Budete pôsobiť odvážne a štýlovo.

Hlboký výstrih nie je žiadny problém


Ak chcete vyskúšať hit tohto leta - hlboké výstrihy - a neviete, akú podprsenku zvoliť, vyskúšajte typ s jemným,
priam neviditeľným spojením v strede. Je posadené tak nízko, že ho pod tričkom takmer nevidieť. Zároveň vám ponúkne komfort a pohodlie ako normálna podprsenka.

ODPORÚČAME AJ:
Balerínky, priateľky naše každodenné. Viete ako ich správne nosiť?
Máte pár kíl naviac? Meghan Trainor vám poradí ako ich nosiť aj v lete
Klobúky sú opäť v móde: Na kráľovských dostihoch o tom vedia svoje
DIOR radí: Okrúhle plecia a plné prsia, ukážte ich aj vy

Komentáre