Štýl

Máte pár kíl naviac? Meghan Trainor vám poradí ako ich nosiť aj v lete

"Ak aj vy patríte medzi dámy, ktoré trápi pár kíl navyše či už na zadočku alebo stehnách, nezúfajte. Netreba, aby ste v týchto horúčavách chodili zahalené v burke a cítili sa nepríťažlivo. "

Eva Frantová, 26. júna 2015 14:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Spoločne s Meghan Trainor sme pre vás pripravili zopár rád, ako svoju miernu nadváhu dôvtipne zakryť alebo naopak využiť.

Puzdrová sukňa je základ


Ak sa vaše kilá ukladajú najmä na zadku či stehnách, nie je nič lepšie ako puzdrová sukňa. Zakryje, čo nechcete, aby bolo vidieť a vytvaruje vám krásne ženské krivky. Jej výhodou je totiž dĺžka. Keďže siaha až po kolená a tým zbytočne neodhaľuje stehná, dôsledne schová to, čo treba a zvýrazní vaše prednosti. Ak zároveň pridáte i kúzelné lodičky, ktoré vaše nohy opticky predĺžia, váš outfit nebude mať chybu.

A čo plavky?


Aj vy za svoj najväčší letný postrach pokladáte kúpaliská a pláže? Hanbíte sa za svoju kyprejšiu postavu a nechcete, aby na vás ľudia vrhali odsudzujúce pohľady? Upútajte ich pozornosť rovnako ako Meghan Trainor a oblečte si bohato zdobený vrchný diel plaviek. Vaše prsia tak budú pôsobiť plné a odpútajú pozornosť od ostatku vášho tela.

Veľký náhrdelník je tou správnou voľbou


Rovnako ako zdobené plavky, i mohutný náhrdelník, ktorý upozorní na váš krk, je šikovnou voľbou pre dámy, ktoré nerady ukazujú svoje bruško či zadok. Takto každý hneď zablúdi očami na tú časť tela, ktorú zdobí šperk a vy tak dosiahnete svoje. Buďte zvodná a nehanbite sa. Každá žena je predsa svojím spôsobom krásna.

ODPORÚČAME AJ:
Koniec suchým vlasom či spálenej pokožke? Pomôže vám kokosový olej
Klobúky sú opäť v móde: Na kráľovských dostihoch o tom vedia svoje
DIOR radí: Okrúhle plecia a plné prsia, ukážte ich aj vy
Päť spôsobov, ako chrániť vaše vlasy pred slnkom
Poznáte už nový trend na nechty? Angelina Jolie si ho zamilovala

Komentáre