Štýl

Poznáte už nový trend na nechty? Angelina Jolie si ho zamilovala

"Novým trendom v oblasti pevných nechtíkov je jednoznačne nová nechtová sada Maxus Nails. Ak o nej ešte neviete, radi vám ju predstavíme."

Eva Frantová, 15. júna 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Aj vaše nechty sa lámu a štiepia a vy neviete čo s tým? Novým trendom v oblasti pevných nechtíkov je jednoznačne nechtová sada Maxus Nails. Ak o nej ešte neviete, radi vám ju predstavíme. Je jasné, že si ju hneď a zaraz zamilujete.

Vrchný lak je základ


Séria Maxus Nails ponúka kompletnú nechtovú starostlivosť od podkladového laku až po ten krycí. Sú jedinečné a to hlavne kvôli svojmu zloženiu. Oba totiž obsahujú ten správny pomer aminokyselín a keramického prášku, ktorý nechty spevňuje a zabraňuje ich lámaniu či štiepeniu. Navyše skrýva i účinky tea tree oleja vďaka čomu chráni nechty pred mykotickou infekciou.

Ešte niečo navyše


Ak vaše nechtíky potrebujú ešte viac lásky, táto kolekcia ukrýva i spevňujúci lak, ktorý ich pomocou biotínu oživuje, spevňuje a navyše im navracia tú správnu prirodzenú pevnosť. Nebojte sa a vyskúšajte ich. Anjelina Jolie či Gwyneth Paltrow o tom vedia svoje.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Investícia


I keď tieto laky nepatria k tým najlacnejším, oplatí sa do nich investovať. Po čase si samy všimnete, že vaše nechty vďaka tej správnej kombinácii pomocných látok nadobúdajú želaný tvar. Tak smelo do toho. Zaobstarajte si ruky ako Angelina!

ODPORÚČAME AJ:
Štýlovo prirodzené vlny tu a teraz? Stavte na morskú soľ
Zvádzajte perami: Stačí si vybrať ten správny rúž
Chcete vyzerať mlado? Nediétujte
Zdravé a krásne nechty? Nie je to až také ťažké, ako si myslíte

Zdroj: instyle.com

Komentáre