Štýl

Zvádzajte perami: Stačí si vybrať ten správny rúž

"Čo urobiť, ak nie ste s veľkosťou či tvarom svojich pier vôbec spokojné? Nemusíte hneď utekať na kliniku estetickej medicíny a nechať si napichať pery botoxom."

Eva Frantová, 8. júna 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Malé, veľké, plné či tenké ako linka. Pery dokážu mať viac podôb akoby sme čakali. Čo však urobiť, ak nie ste s ich veľkosťou či tvarom vôbec spokojné? Nie, nemusíte hneď utekať na kliniku estetickej medicíny a nechať si napichať pery botoxom. Existujú i lacnejšie a menej bolestivé riešenie. My vo Webmagazíne o nich vieme svoje.

Obkreslí a dotvorí


Práve to zabezpečí kvalitná ceruzka na pery. Veľa z nás by ju považovalo za absolútne nepotrebný kúsok kozmetickej výbavy, ale opak je pravdou. Tento malý pomocník totiž dokáže dokonale opísať kontúru pier, ktoré tak nadobudnú celistvosť. Pozor však na výber správneho odtieňa. Ten totiž musí korešpondovať s odtieňom vášho rúžu, inak si koledujete o riadne faux pas.

Zubná kefka pomôže


Tak ako vaša pokožka, i vaše pery sú občas pokryté vrstvou odumretých buniek, ktoré treba pred nanesením rúžu dôkladne odstrániť. Nikto totiž nestojí o neestetické šupinky, do ktorých sa farba rúžu zachytáva a vy tak pôsobíte neupravene. Ak však použijete starú zubnú kefku a pomocou jej štetiniek sa zbavíte týchto malých nedostatkov, vaše pery sa vám odvďačia rovnomerne nanesenou farbou.

Červená – pozor stáť!


A nakoniec dôležitá rada: Ak chcete zvádzať a pritom byť dobýjaná, stavte na nestarnúcu červenú farbu a urobte zo svojich pier stredobod pozornosti. Podstatné je, aby ste si zvolili tú správnu farbu, Aj keď toto leto letí tehlová červená, pokiaľ ste bledší typ, stavte na tmavšie a krvavé odtiene červenej, vaša snehová pleť pri nich len vynikne. Dajte však pozor, takéto rúže nie sú veľmi stvorené na vášnivé bozkávanie. Pokiaľ len nestojíte o vizáž cirkusového klauna.

ODPORÚČAME AJ:
Chcete vyzerať mlado? Nediétujte
Stránite sa šatám kvôli svojej postave? Chyba
Zvodná ako z Festivalu v Cannes? Vieme, v ktorých šatách zažiarite
Zvodná a sexi? Zabudnite na podprsenku

Komentáre