Štýl

Zvodná ako z Festivalu v Cannes? Vieme, v ktorých šatách zažiarite

"Chcete vyzerať dokonale a neodolateľne? Inšpirujte sa šatami , ktoré hviezdy predvádzajú na tohtoročnom festivale v Cannes. "

Eva Frantová, 25. mája 2015 12:00
Eva Longoria pózuje počas príchodu na premietanie filmu Inside Out na 68. ročníku Medzinárodného filmového festivalu v Cannes 18. mája 2015. Foto: TASR/AP
Už viac než týždeň predvádzajú celebrity najrôznejšie modely večerných rób na červenom koberci Filmového festivalu v Cannes. Dlhé, krátke, rôznofarebné či čierne, výber je naozaj pestrý. Ktoré z nich sú však tie naj? My vo Webmagazíne sme sa na najmódnejšie modely tohtoročného festivalu pozreli bližšie a vieme, v akých šatách budete neprekonateľná.

Zvodná ako Eva Longoria


Ak máte dekolt, ktorý je hriech neukázať a vaše krivky najlepšie vyzerajú v obopnutých šatách, stavte na model à la Eva Longoria. Jej priliehavá róba sivej farby doplnená skvostnou čipkou ukazovala jej krásne boky, a zároveň ju zoštíhľovala. Preto sa ani vy nebojte čipky. Ak je na tých správnych miestach môže nielen pôsobiť elegantne, ale i opticky pridať alebo ubrať tam, kde je to potrebné.

Posiata kvetmi


Modelka Petra Nemcová pózuje počas príchodu na premietanie filmu Sicario na 68. ročníku Medzinárodného filmového festivalu v Cannes 19. mája 2015. MFF Cannes potrvá do 24. mája. Foto: TASR/AP

Ak ste romantická duša a neviete si svoj outfit predstaviť bez kvetov či iných drobných ornamentov, nebojte sa šiat, v akých do Cannes prišla modelka Petra Nemcová. Hlboký výstrih v kombinácii s jemnými modrými kvetmi bude určite i pre vás tou správnou voľbou. Jediné, čo treba pri tomto type šiat zvážiť je to, či ste dostatočne odvážna. Poodhalené prsia totiž istú dávku odvahy potrebujú.

Rafinované poodhalenie bruška


Modelka Kendall Jenner na Filmovom festivale v Cannes, 21. mája 2015 Foto: TASR/AP

Jednoznačným hitom sezóny sú dvojdielne šaty, pri ktorých vám vrch nezakryje úplne celé bruško. A vedia to i celebrity. Dôkazom je modelka Kendall Jenner, ktorá zvolila kombináciu farby tohto leta – fialovej - a jednoduchých šiat s poodhaleným trupom. Verte, že niekedy je menej viac a jednoduché padavé šaty, ktoré odhalia holú pokožku budú vašim tromfom v rukáve.

Jednoduchá červená


Herečka Michelle Rodriguez pózuje pre fotografov na Filmovom festivale v Cannes, 21. mája 2015 Foto: TASR/AP

Ak nie ste práve vyznávačkou extrémov a zdobené róby sú pre vás až príliš, stavte na osvedčenú klasiku ako Michelle Rodriguez a oblečte sa do dlhých jednoduchých šiat, najlepšie v červenej farbe. Tá totiž nikdy nevyjde z módy a ak ste nebodaj čiernovláska, vaša pokožka bude v kombinácii čiernej a červenej neuveriteľne žiariť.

ODPORÚČAME AJ:
Toto leto zažiarite jedine s metalickým tetovaním
Krásne hnedá pleť už pred letom: Vyskúšali ste už sprejové opaľovanie?
Tetovanie na ženskom tele: Čo naň hovoria muži?
Výber svadobného účesu: Zábava alebo nočná mora?

Komentáre