Štýl

Výber svadobného účesu: Zábava alebo nočná mora?

"Ako zariadiť, aby účes vydržal celú noc a bol stále rovnako krásny? Máme pre vás zopár tipov."

Eva Frantová, 8. mája 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič
Máj a blížiace sa leto je čas, kedy väčšina z nás plánuje ten najdôležitejší okamih v živote ženy. Svadba. Všetko musí byť dokonalé, a tým myslíme nielen šaty či mejkap, ale i naše vlásky. Ako zariadiť, aby účes vydržal celú noc a bol stále rovnako krásny? Máme pre vás zopár tipov.

Čaro dlhokánskeho chvosta


Nebojte sa zaexperimentovať a prekvapte svadobčanov dlhým chvostom nabok. Najlepšie ak vám siaha po pás. Vaše vlasy tak budú vedieť, kde je ich miesto a vy budete pôsobiť nanajvýš elegantne. Dajte však pozor, keď už chvost tak naozaj dlhý. Preto sa nebojte a investujte do predĺženia. V svadobný deň je predsa dovolené všetko.

Ležérny drdol


Tým myslíme doslova ležérny. Nesťahujte vlasy príliš do gumičky ani nezachytávajte každý trčiaci prameň vlásenkou. Čaro tohto svadobného účesu je vo voľnosti. Zopár uvoľnených prameňov vám dodá ženskosti i originality. A to je to, čo robí nevestu krásnou a jedinečnou.

Vrkoč ako školáčka


Kedysi nám ho zapletala mama cestou do školy, no teraz sa opäť vracia do módy. Či už na boku, alebo až od stredu hlavy, tento svadobný účes je jednoducho ako stvorený pre snivé a romantické nevesty. Ak sa vám zdá vrkoč príliš nudný, skrášlite ho stuhou, ktorú použijete namiesto gumičky. Hneď budete pôsobiť sviežejšie.

Šperky starej mamy


Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann

Každá to pozná. Niečo nové, niečo modré a samozrejme, i niečo staré. A čo tak použiť mamine perly či ozdobný náhrdelník ako doplnok do vlasov? Akokoľvek nudný účes tak nadobudne úplne iný rozmer a nielen vy, ale i vaša stará mama na tento deň nikdy nezabudne.

ODPORÚČAME AJ:
Túto jar je dovolené obuť si takmer čokoľvek, vyskúšajte to aj vy
Chcete svojim vlasom dodať jedinečný objem? Poradíme vám ako
Päť tipov ako dodať rozpusteným vlasom poriadny šmrnc
Vyskúšajte tento trendy účes: Všetko, čo na to potrebujete, máte doma

Komentáre