Štýl

Vyskúšajte tento trendy účes: Všetko, čo na to potrebujete, máte doma

"Aj vy stále nosíte ten istý účes, tú istú farbu vlasov a ten istý strih? Zabudnite na každodenný stereotyp a experimentujte. "

Diana Vaculová, 15. apríla 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR - Martin Baumann
Ak vás už nebaví neustále sa opakujúca vlasová rutina, s ktorou idete každý deň do práce, do reštaurácie aj von, zmeňte to. Prinášame vám jedinečný tip, ktorý je nielen šik, ale aj skutočne ľahko zvládnuteľný.

Drdol s náramkom


Neviete si to predstaviť? Nevadí, prinášame krátky návod, ktorý vám to všetko objasní. Najprv si spravte klasický konský vrkoč, pekné uhladený, v strede vašej hlavy. Ak máte ofinku môžete si ju nalakovať dozadu alebo si ju pokojne nechajte spustenú do čela.

Potom si vytvorte krásny drdol, ktorý klasicky pospínate čiernymi sponkami. Tie z vás, ktoré majú hustejšie vlasy, môžu použiť aj gumičku. A čo ďalej? Vyberte si z vašej šperkovnice obľúbený náramok. Nebojte sa siahnuť aj po výraznejšom. Keď si zvolíte ten pravý pre váš dnešný look, zapnite si ho o drdol tak, aby visel. Opäť si môžete pomôcť čiernymi sponkami, ak máte tmavé vlasy nebojte sa ich použiť aj viac, keďže vám nebudú vidieť.

Plavovlásky ich použijú buď menej, alebo si skúsia zohnať sponky v bledých odtieňoch. No a nakoniec sa len uistite, že všetko drží tak, ako má. Odporúčame aj zalakovať, no dajte si pozor na to, aby ste si nepoškodili náramok prílišným množstvom laku. Výsledok bude neuveriteľne šik.

Zdroj:Cosmopolitan

ODPORÚČAME AJ:


V minulosti boli pohromou, teraz sa nosia: Oprášte tieto beauty triky
Máte problémy s čiernymi bodkami? Zbavte sa ich
Ružové kúsky, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene: Máte ich?
Dámy pozor: Toto je najdôležitejšie beauty desatoro všetkých čias

Komentáre