Štýl

Dámy pozor: Toto je najdôležitejšie beauty desatoro všetkých čias

"Každá z nás má určité beauty rutiny, ktoré dennodenne absolvuje. My vám však prinášame tipy na to, čo by ste mali vyskúšať z tých menej zvyčajných beauty trikov. Čo vy na to?"

Diana Vaculová, 3. apríla 2015 10:00
Ilustračné foto. Foto: TASR
Je fajn, keď máte istý spôsob líčenia či vizáže. No život je krátky, a preto by ste mali dať priestor vašej fantázií a kreativite. Veď keď nie teraz, tak kedy? Začítajte sa teda spolu s nami a osvojte si týchto desať rád!

1. Vyskúšajte profesionálku


Či už kozmetičku alebo nechtárku. Zabudnite na to, že sú to výdavky. Jednoducho by ste si mali dopriať starostlivosť, ktorú si skutočne zaslúžite. Nech sa o vás postará najlepšie ako vie. Vaše telo sa vám za to skutočne odvďačí, verte nám. No a aj vaše okolie, ktorému ukážete perfektne upravenú a zdravú vizáž. To sa oplatí, nie?

Ilustračné foto. Foto: TASR


2. Zvodný pohľad za to stojí


Každá žena by vo svojom živote mala aspoň raz okúsiť ten pocit, keď ráno vstane a má hotový mejkap. Reč je o 3D mihalniciach. Tie vám nielen vyčarujú jedinečný sexy pohľad, ktorý zvedie všetkých navôkol, ale vám aj uľahčia vašu líčiacu rutinu.

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP


3. Nájdite si vlastný štýl


Samozrejme, sú isté kúsky, ktoré by ste si na seba radšej dávať nemuseli, ale pamätajte si, že vždy je prvoradé to, v čom sa cítite dobre. Ak je vám v tom pohodlne, s určitosťou budete aj príjemne pôsobiť. Pokojne noste výrazné rúže alebo trendy očné linky či áčkové sukne aj keď je mínus desať, pokiaľ to vystihuje vás a vaše pocity.

4. Navštevujte maséra


Masáž patrí medzi taký príjemný oddych, ktorý by si z času načas mala dopriať každá žena. Život nás, dám, môže byť totiž často náročný, a ten skutočný oddych a zrelaxované, uvoľnené telo je presne to, čo potrebujete. Tak si to doprajte!

Ilustračné foto Foto: Tablet.TV


5. Robte si domáce masky


Prečo? Pretože sú maximálne prírodné a často účinnejšie ako drahá kozmetika z obchodov. Tak ich vyskúšajte. Nájdite si také, ktoré sa ľahko pripravujú, a ktoré vyhovujú vašej pleti či vlasom. Verte nám, oplatí sa do toho investovať váš čas.

Ilustračné foto. Foto: TASR


6. A čo youtube návody?


Pomohol vám už niekedy youtube tutorial dosiahnuť ten správny šik účes či mejkap? Máte aj vy nejaké rady, ktoré by mohli pomôcť iným ženám na svete? Tak urobte vlastný. Nielenže pri tom zažijete kopec zábavy, upravíte sa, ale aj zachránite kožu nejednej dáme, ktorá možno potrebuje pomoc práve od vás.

7. Jeden veľký nákup


Ktorá z nás už neabsolvovala cestu do predraženého obchodu, na ktorého kúsky sa mohla len pozerať? Asi každá. Nevadí, aj keď si tam nemôžete dovoliť nakupovať každý deň, spravte si radosť aspoň jedenkrát a doprajte si to, po čom túžite.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


8. Vyskúšajte náhlu zmenu


Ostrihajte si vlasy nakrátko, dajte si dlhé príčesky, vyskúšajte modrú aj zelenú. Keď nebudete experimentovať teraz, tak kedy? Možno v týchto na prvý pohľad šialených nápadoch objavíte vašu doposiaľ sa skrývajúcu štýlovú osobnosť.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


9. Dohodnite si stretnutie s odborníčkou


Tento raz máme namysli napríklad dermatologičku. Nech vám dá jej profesionálny pohľad na problémy, ktoré ste si možno doteraz ani nevšimli. Nech vám dá rady, ako s nimi bojovať alebo ako sa ich natrvalo zbaviť. Súkromná konzultácia, ktorá vám dá viac než večné čítanie článkov a hľadanie možných problémov, to je to, čo potrebujete.

10. Nechty ako umenie


Určite ste si všimli na mnohých známych osobnostiach to, ako majú upravené nechty. Mnohokrát to pôsobí až ako umenie hodné vystavenia do galérie. A prečo by ste také nemohli mať aj vy? Koniec domácim lakom, ktoré sa do dvoch dní odlúpnu. Toto je riešenie, ktoré stojí za osvojenie.

Ilustračné foto Foto: TASR - Michal Svítok


Zdroj: cosmopolitan.com

ODPORÚČAME AJ:


Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa mužmi a ich trendy štýlom
Krása začína pri dobrom spánku: Tu sú tri tipy, ako ho dosiahnuť
Päťdesiat odtieňov ružovej: Tón v tóne je stále IN
Tieto doplnky budú vždy IN. Máte ich všetky?

Komentáre