Štýl

Krása začína pri dobrom spánku: Tu sú tri tipy, ako ho dosiahnuť

"Mnoho žien má problematický spánok. Keď sa však dobre nevyspíte, môžete dať na seba celú škálu kozmetických prípravkov, ale váš vzhľad stále nebude perfektný. "

Diana Vaculová, 20. marca 2015 15:00
Ilustračné foto Foto: TASR
Tu sú tri tipy, ako sa mať kvalitný spánok a vyzerať krásne. Ideálna dĺžka spánku by mala byť osem hodín. Nie je to však vždy len o tom, že si pospíte dostatočne dlho. Ide aj o kvalitu. A s tou má mnoho žien problémy. Takže, aby sa vám odteraz spalo čo najlepšie, inšpirujte sa týmito tipmi.

Posvieťte si na vaše pyžamo


Vyberte si také, v ktorom sa cítite dobre. Dajte si pozor na strih a materiál. Niektoré ženy preferujú satén, iné polyester a ďalšie vlnu, je to len na vás... Keď už si vyberiete to pravé pre vás, operte si ho v takej vôni, ktorá vás upokojuje, napríklad levanduľa. Potom si už len užívajte kvalitný spánok.

Vonná sviečka


Alebo aj sprej na vankúš či dokonca rôzne vône na obliečky, áno aj to vám môže zlepšiť spánok. Vo vašej izbe a v posteli bude rozvoniavať presne také vôňa, ktorá vám vyhovuje, v ktorej sa cítite dobre a ktorá aj upokojí. Takže, ak si už fakt neviete dať rady, prečo to aspoň nevyskúšať?

Obliečky, vankúše, periny


Farba, materiál a opäť vôňa. Ak sa nebudete vo vašej posteli cítiť dobre, tak potom kde? Vyberte si teda také obliečky, ktoré vo vás evokujú harmóniu. A okrem toho, dajte si pozor aj na vankúš a perinu, ideálne je, aby neboli z peria, a to hlavne ak ste alergikmi. A ak sa vám zle spí, pomôžu vám určite aj rôzne ortopedické vankúšiky. Neuveríte, aké divy dokážu. Takže, hor sa do nákupov.

ODPORÚČAME AJ:
Trend, ktorý musíte skúsiť: Ponožky v lodičkách
Päťdesiat odtieňov ružovej: Tón v tóne je stále IN
Tieto doplnky budú vždy IN. Máte ich všetky?
Divočina na nohách: Vzory sú späť
Tieto kúsky teraz fičia vo svete, máte ich v šatníku?

Komentáre