Štýl

Divočina na nohách: Vzory sú späť

"Určite ste si všimli, že sa nákupné centrá priam hemžia vzormi. No už dávno nie sú hitmi len na svetríkoch či nohaviciach. Teraz zaútočili na topánky."

Diana Vaculová, 9. marca 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Hadie vzory, leopardie či dokonca nohý hit, vzor ako kravička. Čo vy na to? Nám sa takéto extravagantné kúsky páčia. Samozrejme, treba dávať pozor na to, s čím ich zladíte. Ak nepatríte k módnym guru, potom ich radšej kombinujte s jednoduchšími prvkami, pretože aj najväčší odborníci sa občas utnú, keď dávajú dokopy vzor so vzorom.

Leopardí vzor


Pravdepodobne má každá z vás doma aspoň jeden kúsok s týmto vzorom. Pravdepodobne to nebudú topánky. To je však obrovská škoda, pretože leopardí vzor nevyzeral nikdy lepšie. Na nohách, a to najmä ak patríte k tmavším typom, dokáže skutočne vyniknúť. Budete pôsobiť luxusne a divoko zároveň.
Foto: H&M


Had na nohách


Hadí vzor síce nie je až taký častý, ako ten leopardí, no má svoje čaro. A túto sezónu ho budete asi vídať častejšie, než tie ostatné. Pozor však pri jeho výbere. Pokojne zabudnite na klasickú tmavú hadiu potlač a siahnite po experimentoch. Buď v kombinácií s bielou alebo aj vo farebnom prevedení.
Foto: Reserved


Topánky ako kravička?


Tak toto asi nikto nečakal, a predsa sa z tohto vzoru stal hit. Aj keď sa nebude asi zháňať tak ľahko, ako leopardí vzor, určite stojí za to, aby ste prekutrali niekoľko nákupných centier. Tento čiernobiely vzor premení váš outfit na niečo dizajnové a originálne. Takže, hor sa nakupovať.

ODPORÚČAME AJ:
Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa štýlom hviezd
Zabudnite na dlhé neforemné vlasy. Vyskúšajte mikádo
Vieme, aké líčenie je trendy v roku 2015
Päť tipov, ako zabrániť tvorbe vrások a vyzerať mlado bez Photoshopu
Tešíte sa na leto? Začnite dopĺňať šatník už teraz

Komentáre