Štýl

Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa štýlom hviezd

"Módu udávajú návrhári alebo celebrity. Obe tieto skupiny chcú totiž zaujať alebo vyniknúť. Ak teda chcete aj vy byť in, inšpirujte sa ich štýlom. "

Diana Vaculová, 2. marca 2015 9:00
Foto: Marks and Spencer

Aj vy každé ráno váhate, čo si dáte na seba? Chcete zapôsobiť, no netušíte ako? Nevadí. My túto dilemu vyriešime za vás. Stačí, ak sa začítate spolu s nami a vyskúšajte niektorý z nižšie uvedených piatich tipov. Nebojte sa experimentovať, pokaziť nemôžete skutočne nič.

Rifľový krivák


Určite ste si aj vy všimli, že denim je medzi hviezdami obľúbený. Keďže sa blíži jar, určite sa vám zíde nejaký kabátik alebo bunda. Ideálne, ak bude rifľová. No zabudnite na také, aké ste nosili, keď ste boli malé. Vyskúšajte takýto štýlový džínsový krivák.
Foto: Marks and Spencer


Farby, farby a ešte raz farby


Jar je už za dverami, a preto by ste mali zabudnúť na studené farby. Vyskúšajte veselé odtiene, ktoré rozžiaria váš outfit. Prečo? Lebo je na čase privítať slnečné dni v žiarivých odtieňoch.
Foto: Karen Millen


Sveter – základ outfitu


Celebrity milujú výrazné prvky, ktoré rozžiaria look. Medzi také patria určite aj nadrozmerné výrazné svetre. Pokojne si dajte jednofarebné nohavice aj tričko a nechajte vyniknúť len pulóver. Ten je teraz aj tak mimoriadne in, hlavne, ak jeho dĺžka siaha pod kolená.
Foto: Reserved


Farebné sklíčka


Inšpirujte sa hviezdami zo 70. rokov a zadovážte si slnečné okuliare s farebnými sklíčkami. Vyzerajú skvelo najmä s výraznými rúžmi. Čo sa týka ich hľadania, nemali by ste s tým mať problém, pretože sú v ponuke v mnohých obchodoch.
Foto: H&M


Zvierací vzor


Áno, vzory sa budú nosiť aj túto sezónu. Takže môžete vyhrabať tie minuloročné alebo pohľadať v nákupných centrách leopardoch, tigrov či hadov v podobe topánok, kabeliek alebo iných kúskov. Nepokazíte s tým určite nič.
Foto: Jennyfer


ODPORÚČAME AJ:
Zabudnite na dlhé neforemné vlasy. Vyskúšajte mikádo
Vieme, aké líčenie je trendy v roku 2015
Päť tipov, ako zabrániť tvorbe vrások a vyzerať mlado bez Photoshopu
Viete aké topánky budú na jar in? Tieto vám doma nesmú chýbať
Chystáte sa na hory? Týchto päť kúskov vám nesmie chýbať

Komentáre