Štýl

Vieme, aké líčenie je trendy v roku 2015

"Každá žena má určité mejkapové zvyky, ktorých sa nechce vzdať. No teraz je na čase, aby ste ich minimálne trochu okorenili."

Diana Vaculová, 25. februára 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Aj keď je pravda, že každej žene pristane niečo iné a koniec koncov každá z nás sa aj v niečom inom cíti prirodzene a komfortne, predsa len prinášame tri tipy na to, ako môžete všetky vyzerať skvelo. Stačí sa začítať spolu s nami a hneď zistíte viac.

Vyhrajte to s ružovou


Je pravda, že pri ružovej si väčšina z nás asi vybaví bláznivé líčenie z 80. rokov, no napriek tomu jej dajte šancu. Ružová vám môže dokonale rozjasniť tvár a omladiť vašu celkovú vizáž. Len to s ňou netreba preháňať. Rozhodnite sa, či pôjdete do očí alebo do pier. Pri perách odporúčame bledú ružovú a tiež to, aby ste si naniesli menej mejkapu, nech nevyzeráte ako barbie. No a čo sa očí týka, ak nemáme ružové tiene, nebojte sa použiť napríklad lícenku, ktorou ich môžete nahradiť. Ale pozor! Nenatierajte si celé oko, najlepšie je, ak si vytvoríte len ružovú linku, buď spodnú alebo vrchnú, to už necháme na vás.

Nude mejkap nie je nuda


Možno sa teraz niektoré z vás zľaknú pri predstave, že by nebodaj mali ísť do práce odlíčené. Ale nude mejkap nie je o tom. V podstate si dáte mejkap, púder aj lícenku ako hocikedy inokedy, no zvýraznite si len jednu z čŕt na vašej tvári. Môže to byť napríklad obočie! Potom si dajte na pery už len balzam a na oči si naneste skutočne iba jemne špirálu. Budete nalíčená, a predsa s nude mejkapom. Okrem toho to prospeje vašej pleti, ak občas vynecháte prehnané maľovanie a verte nám, prospeje to aj vášmu looku, pretože určite vyzeráte krásne aj v takomto nude prevedení, len to v sebe musíte objaviť.

Linky trochu inak


Rady nosíte linky? A čo tak s nimi trochu zaexperimentovať? Vizážisti prišli totiž s novým hitom, ako ich používať. Zabudnite na zvýraznenie kontúr oka s dokonalými a presnými oblúkmi okolo neho. Teraz je in rozmazať ich! Rozmazané linky fungujú v podstate ako očné tiene až na to, že sú oveľa výraznejšie, zaujímavejšie a viac vydržia. Tak prečo to neskúsiť? Na internete nájdete určite celú kopu tutorialov a keď budete samé doma, môžete si to pri zrkadle natrénovať, aby ste von vyšli ako šik kočky.

ODPORÚČAME AJ:
Päť tipov, ako zabrániť tvorbe vrások a vyzerať mlado bez Photoshopu
Tešíte sa na leto? Začnite dopĺňať šatník už teraz
Viete aké topánky budú na jar in? Tieto vám doma nesmú chýbať
Vyhrajte nad rozštiepenými končekmi vlasov
Mýty o nechtoch: Nie všetko, čo pri manikúre robíte, vám pomáha

Komentáre