Štýl

Tešíte sa na leto? Začnite dopĺňať šatník už teraz

"Aj vás už unavuje zima a s ňou spojené trendy? Tak na ne aspoň na chvíľku zabudnite a spolu s nami sa preneste do jari a jej hitov."

Diana Vaculová, 20. februára 2015 9:00
Ilustračné foto Foto: Marks and Spencer

Obchodné centrá sa začínajú napĺňať jarnými kúskami a my vieme, ktoré z nich musíte mať. Inšpirujte sa spolu s nami.

Kaki v každej podobe


Zemité odtiene zelenej sú túto jar in. Preto sa nebojte siahať po tričkám, nohaviciach, svetríkoch či dokonca topánkach a kabelkách presne v tomto odtieni. Okrem toho, že je šik sa aj výborne kombinuje, takže si za každých okolností vytvoríte príjemný look.

Ilustračné foto Foto: Karen Millen


Denim


Denim z módy nevyjde asi nikdy. Je však dobré s ním trochu zaexperimentovať a zabudnúť iba na jeho klasické podoby vo forme rifieľ. Čo tak overaly? Ak siahnete po tých džínsových a doplníte ich napríklad o lodičky, jednofarebný svetrík, pekný náhrdelník a výraznú kabelku, určite zažiarite.

Ilustračné foto Foto: Jennyfer


Listové kabelky


Tie túto jar skutočne ovládnu všetky obchody, a tak aj väčšinu outfitov. Mali by ste preto vlastniť aspoň dve. Jednu klasickú, elegantnú, vhodnú napríklad do práce či na večeru a jednu bláznivú, zaujímavú, s ktorou prekvapíte aj samú seba.

Ilustračné foto Foto: F&F


Šaty ako košeľa


Móda sa neustále opakuje, to už viete. Možno sa aj preto módni návrhári rozhodli vrátiť k šatám, ktorých vrch pripomína košele. Tento hit bol trendy v 70. rokoch a ani teraz s ním nič nepokazíte, práve naopak.

Ilustračné foto Foto: H&M


Sukňa, no nie hocijaká


Zabudnite na klasické látkové či džínsové sukne a siahnite po kožených. Ideálne v čiernych alebo hnedých odtieňoch. No a čo sa strihu týka, mini áčkové sú jednoznačne hitom. Samozrejme okúzliť môžete aj s inými, to už necháme na vašej fantázií.

Ilustračné foto Foto: Reserved


ODPORÚČAME AJ:
Vyhrajte nad rozštiepenými končekmi vlasov
Mýty o nechtoch: Nie všetko, čo pri manikúre robíte, vám pomáha
Zaľúbený Valentín je tu už čoskoro: Tieto kúsky vám nesmú chýbať
Tieto doplnky úplne zmenia váš vzhľad
Chystáte sa na hory? Týchto päť kúskov vám nesmie chýbať

Komentáre